Libnet.ro
UNICEF

14:00

webPR: Ziua internationala a DEEE-urilor promoveaza importanta colectarii si reciclarii deseurilor electronice

Hotnews Hotnews,
 webPR: Ziua internationala a DEEE-urilor promoveaza importanta colectarii si reciclarii deseurilor electronice

Dupa succesul inregistrat in 2018, a doua editie a International E-Waste Day Ziua internationala a deseurilor de echipamente electrice si electronice) va avea loc pe data de 14 octombrie 2019. Ziua internationala a DEEE-urilor este o initiativa a WEEE Forum si are drept scop incurajarea utilizatorilor de a preda deseurile de echipamente electrice si electronice in mod corect, conducand astfel la o crestere a ratelor de colectare si reciclare. Anul trecut, peste 50 de organizatii din 40 de tari din intreaga lume au organizat numeroase tipuri de activitati de promovare, de la conferinte si seminarii, la activitati de colectare stradale si in scoli, la campanii de social media, ghiduri si jocuri online. Uniunea Internationala a Telecomunicatiilor, agentia ONU responsabila cu TIC, a devenit partener la aceasta initiativa, raspandind astfel mesajul la scara larga. continuă pe Hotnews

Astazi este ziua internationala fara sutien. De unde a pornit aceasta sarbatoare

Doamnelor, jos sutienul! 13 octombrie este Ziua Internationala fara sutien. Femeile din intreaga lume sunt incurajate sa-si lase sutienele acasa pentru a atrage atentia asupra riscurilor cancerului mamar. Astazi, femeile sunt indemnate sa renunte la lenjeria intima si sa se simta libere si sexy. Vedete de renume de la noi au renuntat si ele la .

13 octombrie Ziua Internationala Pentru Reducerea Riscului Dezastrelor Naturale

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Basarab I Dambovita organizeaza incepand din 11 octombrie,, inclusiv duminica, 13 octombrie, Ziua Portilor Deschise in toate subunitatile de interventie din judet.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )