Libnet.ro
UNICEF

05:30

WhatsApp a picat in Romania, Europa si in lume. Care sunt tarile cu probleme

Adevărul Adevărul,
WhatsApp a picat in Romania, Europa si in lume. Care sunt tarile cu probleme

Serviciul de chat detinut de Facebook, WhatsApp, a intampinat probleme serioase in aceasta dimineata. Aplicatia a picat in mai multe regiuni din Europa, cu preponderenta in partea Centrala si de Vest. Nici Romania nu este scutita de probleme, mai multi utilizatori raportand probleme la deschiderea platformei. continuă pe Adevărul

VIDEO, FOTO Care sunt trenurile europene cu cel mai lung parcurs si ct costa biletele - Din orasul lui Kant, pna pe Coasta de Azur

Trenul european cu cel mai lung traseu face 60 de ore pe aproape 3. 000 km, in timp ce un tren luxos parcurge 3. 300 km in doua zile. Cele mai lungi trasee pornesc de la Moscova, altele pleaca din mica enclava Kaliningrad, iar cateva trenuri leaga, cu foarte mare viteza, zona Benelux de Mediterana. Intra in articol pentru a vedea care sunt trenurile directe cu cel mai lung parcurs si cat costa biletele. De precizat ca exemplele de pret sunt orientative, existand cazuri in care la oferta biletele pot costa si de 4-5 ori mai putin decat daca ar fi cumparate chiar inainte de calatorie.

iNALTA CURTE amana pentru 29 iunie pronuntarea in dosarul ANRP, in care sunt judecati BICA si COCOS

Judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie au amanat marti, pentru 29 iunie, pronuntarea sentintei in dosarul ANRP, in care sunt judecati fosta sefa a DIICOT Alina Bica, omul de afaceri Dorin Cocos.

Pronuntarea n dosarul n care sunt judecati Alina Bica si Dorin Cocos, amnata

Judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie au amanat marti, pentru 29 iunie, pronuntarea sentintei in dosarul ANRP, in care sunt judecati fosta sefa a DIICOT Alina Bica, omul de afaceri Dorin Cocos si fiul acestuia, Alin Cocos, transmite Agerpres.

CCJ ar putea pronunta sentinta n dosarul ANPR, n care sunt judecati Alina Bica si Dorin Cocos

Judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie ar putea pronunta, marti, sentinta in dosarul ANRP in care sunt judecati fosta sefa a DIICOT Alina Bica, omul de afaceri Dorin Cocos si fiul acestuia, Alin Cocos, informeaza Agerpres.

WhatsApp a picat: care sunt regiunile afectate de problema

WhatsApp a picat in urma cu cateva momente, iar mai multe zone din intreaga lume sunt afectate de problema care se imprastie destul de rapid. UPDATE: in jurul orei 9:50, problemele din cele mai multe zone, inclusiv din Romania, par sa se fi rezolvat. Totusi, ar putea sa mai apara mici evenimente, pana ce lucrurile [].

Berlinul ordona rechemarea a 774.000 de masini Mercedes. Care sunt modelele vizate

Germania a cerut chemarea inapoi, in intreaga Europa, a 774. 000 Mercedes, din cauza ca sunt capabile sa falsifice nivelul de emisii. Astfel, principalele modele vizate sunt Mercedes Vito si SUV-urile.

Harta SALARIILOR din Romania. Care sunt judetele cu cele mai mari castiguri si unde bantuie cea mai crunta saracie (FOTO)

La prima vedere, ai putea spune ca salariile din Romania au crescut anul acesta dupa trecerea tuturor contributiilor de la angajator la angajat. insa diferentele salariale dintre regiuni si judete au ramas.

Riscul de nerambursare a creditelor, nou descoperit de BNR, este unul ridicat! Care sunt cauzele?

De ce considera Banca Nationala a Romaniei BNR) ca exista riscul cresterii gradului de nerambursare a creditelor in urmatoarele 12 luni? Pentru ca debitorii sunt tot mai indatorati, dobanzile cresc, iar imobilele se scumpesc. Rata creditelor.

INS: Pensiile romanilor AU SCAZUT! Care sunt datele OFICIALE

Guvernul PSD-ALDE s-a laudat degeaba ca a marit pensiile romanilor. Nu doar ca ele nu au crescut, ba chiar sunt si mai mici. O arata chiar datele oficiale prezentate de Institutul National de.

BNR si-a ridicat un sediu SECRET: Care sunt motivele si CE ZONA SELECTA a fost aleasa? Detalii de milioane... (FOTO)

Sedii albe pentru zile negre. Acesta pare sa fie unul din principiile BNR care si-a amenajat in cartierul bucurestean Cotroceni, departe de ochii publicului, un sediu secundar in care sa-si mute activitatea,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )