Libnet.ro
UNICEF

16:15

WTA Madrid: Ashleigh Barty, adversara Simonei Halep din sferturi

Hotnews Hotnews,
 WTA Madrid: Ashleigh Barty, adversara Simonei Halep din sferturi

Ashleigh Barty 9 WTA) a invins-o pe Yulia Putintseva 43 WTA, Kazahstan) si s-a calificat in sferturile turneului Premier Mandatory de la Madrid, faza a competitiei unde o va intalni pe Simona Halep a treia favorita a intrecerii). continuă pe Hotnews

WTA Madrid: Johanna Konta, adversara Simonei Halep din turul secund (6-4, 6-1 vs Alison Riske)

Johanna Konta 47 WTA) a facut un meci foarte bun in primul tur al competitiei de la Madrid confirmand forma excelenta prin care trece a jucat finala la ultimul turneu, la Rabat), a invins-o pe Alison Riske 49 WTA), scor 6-4, 6-1 si se va duela cu Simona Halep in turul secund.

Momente jenante la Madrid in timpul meciului Simonei Halep

In setul al doilea al meciului dintre Simona Halep si Margarita Gasparyan, organizatorii au dat cu bata in balta, cum se spune pe romaneste.

Cum a comentat presa internationala victoria Simonei Halep din meciul cu Johanna Konta

Simona Halep, locul 3 WTA, a invins-o, marti, 7-5, 6-1, pe britanica Johanna Konta, locul 41 WTA, calificandu-se in optimile de finala ale turneului de categorie Premier Mandatory Madrid Open.

Incident rar intalnit la meciul Simonei Halep din turul I la Madrid! Ce s-a intamplat pe arena din capitala Spaniei

Imona Halep a trecut in doua seturi de Margarita Gasparyan, din Rusia, si s-a calificat in turul al doilea la Madrid.

Simona Halep Ashleigh Barty, in sferturile turneului de la Madrid. Cand se joaca meciul

Simona Halep si-a aflat urmatoarea adversara din cadrul turneului de la Madrid. Numarul 3 mondial o va intalni pe Ashleigh Barty numarul 9 WTA) in sferturile de finala ale competitiei. Partida se va juca joi, la o ora care va fi anuntata ulterior de catre organizatori. Sportiva noastra s-a calificat in sferturile de finala ale [] .

WTA Madrid: Aryna Sabalenka si Anett Kontaveit, eliminate in primul tur / Kvitova, Bertens, Azarenka, Kuznetsova si Barty merg mai departe (Rezultatele de sambata)

Aryna Sabalenka 10 WTA) si Anett Kontaveit 15 WTA), ambele favorite de pe partea de tablou a Simonei Halep, au fost eliminate in primul tur al turneului WTA de la Madrid. S-au calificat in turul secund jucatoare precum Petra Kvitova, Kiki Bertens, Ashleigh Barty, Svetlana Kuznetsova, Caroline Garcia sau Victoria Azarenka.

WTA Madrid: Simona Halep vs Ashleigh Barty, duel in optimi / Partida are loc joi, de la ora 13:00

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, o va intalni pe sportiva australiana Ashleigh Barty, numatul 9 mondial, joi, de la ora 13:00, in sferturile de finala ale turneului Madrid Open, conform programului anuntat de organizatori.

Simona Halep a zdrobit-o pe Gasparyan, in primul tur de la WTA Madrid! Regina Zgurii a mai cucerit turneul din capitala Spaniei, in 2016 si 2017

Simona Halep, a treia tenismena a lumii, si-a inceput marsul triumfal in turneul de la Madrid - patronat de Ion Tiriac, trecand fara emotii de Margarita Gasparyan 65 WTA), scor 6-0 / 6-4.

Presa internationala este la picioarele Simonei Halep! BBC: Numarul 3 WTA a zdrobit-o pe Kuzmova

Victoria obtinuta de Simona Halep in 44 de minute in optimile de finala ale turneului de la Madrid a avut ecouri si in presa de specialitate.

WTA Madrid: Simova Halep vs Viktoria Kuzmova, in optimi / Meciul are loc miercuri, de la ora 13:00

Organizatorii turneului WTA de la Madrid au stabilit programul zilei de miercuri, iar Simona Halep 3 WTA) o va infrunta pe slovaca Viktoria Kuzmova 46 WTA), de la ora 13:00, in optimile intrecerii.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )