Libnet.ro
UNICEF

14:15

WTA Madrid: Belinda Bencic o invinge pe Naomi Osaka si va fi adversara Simonei Halep in semifinale

Hotnews Hotnews,
 WTA Madrid: Belinda Bencic o invinge pe Naomi Osaka si va fi adversara Simonei Halep in semifinale

Naomi Osaka a condus cu 5-3 in setul decisiv al partidei cu Belinda Bencic Elvetia, 18 WTA), insa nu a reusit sa inchida partida. Mai mult decat atat, nipona a cedat urmatoarele patru game-uri si a fost eliminata in sferturile de la Madrid 6-3, 2-6, 5-7). Bencic va fi adversara Simonei Halep in semifinalele turneului Premier Mandatory de la Caja Magica. continuă pe Hotnews

Belinda Bencic, urmatoarea adversara pentru Simona Halep la Madrid

Elvetianca Belinda Bencic a furnizat surpriza, joi, prin eliminarea liderei mondiale Naomi Osaka in sferturile turneului de la Madrid.

WTA Madrid: Simona Halep vs Belinda Bencic, in semifinale / Partida are loc vineri, de la ora 15:30

Simona Halep, locul 3 mondial, va evolua contra jucatoarei elvetiene Belinda Bencic, locul 18 WTA, vineri, de la ora 15:30, in semifinale la Madrid Open.

WTA Madrid: Victorii pentru Kvitova, Stephens, Bertens, Bencic si Martic in optimi (Programul sferturilor)

Nu au fost loc de surprize in optimile turneului Premier Mandatory de la Madrid. Petra Kvitova, Sloane Stephens, Belinda Bencic si Petra Martic si-au respectat statului de favorite si au obtinut calificarea in turul urmator.

WTA Madrid: Naomi Osaka, in optimi dupa un meci de lupta cu Sorribes Tormo

Sara Sorribes Tormo Spania, 69 WTA) a luptat de la egal la egal cu Naomi Osaka pret de doua seturi, dar nu s-a mai putut ridica la nivelul liderului mondial in decisiv unul pierdut cu 6-0). Japoneza a obtinut biletul pentru optimile de la Madrid Premier Mandatory), scor 7-65), 3-6, 6-0, acolo unde va da peste Aliaksandra Sasnovich Belarus, 33 WTA).

WTA Madrid: Naomi Osaka, calificare fara batai de cap in sferturi

Naomi Osaka principala favorita a intrecerii) s-a calificat, miercuri, in sferturile turneului Premier Mandatory de la Madrid, nipona trecand in doua seturi de Aliaksandra Sasnovich, scor 6-2, 6-3.

WTA Madrid: Ashleigh Barty, adversara Simonei Halep din sferturi

Ashleigh Barty 9 WTA) a invins-o pe Yulia Putintseva 43 WTA, Kazahstan) si s-a calificat in sferturile turneului Premier Mandatory de la Madrid, faza a competitiei unde o va intalni pe Simona Halep a treia favorita a intrecerii).

WTA Madrid: Simova Halep vs Viktoria Kuzmova, in optimi / Meciul are loc miercuri, de la ora 13:00

Organizatorii turneului WTA de la Madrid au stabilit programul zilei de miercuri, iar Simona Halep 3 WTA) o va infrunta pe slovaca Viktoria Kuzmova 46 WTA), de la ora 13:00, in optimile intrecerii.

WTA Madrid: Simona Halep vs Ashleigh Barty, duel in optimi / Partida are loc joi, de la ora 13:00

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, o va intalni pe sportiva australiana Ashleigh Barty, numatul 9 mondial, joi, de la ora 13:00, in sferturile de finala ale turneului Madrid Open, conform programului anuntat de organizatori.

WTA Madrid: Sorana Cirstea, invinsa in trei seturi de Caroline Garcia

Sorana Cirstea a fost eliminata in turul secund al turneului de la Madrid. Dupa ce a eliminat-o pe Madison Keys 14 WTA), romanca a jucat foarte bine timp de doua seturi in fata lui Caroline Garcia 22 WTA), insa frantuzoaica s-a impus cu 6-4, 3-6, 6-1 si s-a calificat in optimi.

WTA Madrid: Karolina Pliskova, eliminata in turul secund de Kateryna Kozlova; Kerber a declarat forfait (Rezultatele zilei si programul optimilor)

Karolina Pliskova 5 WTA) a parasit inca din turul al doilea turneul Premier Mandatory de la Madrid, dupa ce a pierdut in fata ucrainencei Kateryna Kozlova 85 WTA), scor 7-5, 2-6, 6-4. Meciul a durat o ora si 54 de minute.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )