Libnet.ro
UNICEF

20:15

WTA si-a premiat cele mai bune sportive din 2014: cine a fost aleasa jucatoarea anului si ce a castigat Halep

Adevărul Adevărul,
WTA si-a premiat cele mai bune sportive din 2014: cine a fost aleasa jucatoarea anului si ce a castigat Halep

Asociatia Jucatoarelor Profesioniste a publicat rezultatele anchetelor care au desemnat vedetele sezonului recent incheiat. continuă pe Adevărul

Black Friday smartphone - cele mai bune telefoane pe care le poti cumpara

Black Friday 2014 a inceput deja la toate magazinele online si offline. Reducerile sunt acordate la telefoane, tablete, laptopuri, electrocasnice si zeci de mii de produse. Va prezentam cele mai bune oferte la telefoane.

Cele mai bune sfaturi de Black Friday. Esti pregatit pentru reduceri?

Black Friday 2014incepe oficial in numai cateva ore. Totusi, cum nu tot ce zboara se si mananca, la fel nici tot ce e la reducere, nu e bun de cumparat. Playtech vrea sa te ajute sa iei cele mai bune decizii, asa ca am pregatit o serie de sfaturi pentru un Black Friday cat mai reusit.

Black Friday: Cele mai bune preturi la anvelope de iarna

Cu ocazia Black Friday va recomandam magazinul online cu cele mai bune preturi la anvelopele de iarna si nu numai.

Black Friday Live Blog - cele mai bune oferte pe 21 noiembrie

Black Friday este organizat anul aceste pe 21 noiembrie. in noaptea dintre joi si vineri se va da startul acestei zile pline de reduceri la toate magazinele din Romania. Adevarul va prezinta cele mai bune oferte in aceasta zi, in cadrul unui live blog.

Black Friday - Sfaturi si cele mai bune produse pe care le puteti cumpara azi

Black Friday a inceput de aseara si va tine pana la finalul saptamanii. Adevarul va spune care sunt produsele cele mai interesante de astazi.

Black Friday 2014 Cele mai bune televizoare la reducere

Black Friday 2014a venit, iar marile magazine de pe piata au cateva oferte foarte bune pentru cei interesati de a achizitiona un televizor cu aceasta ocazie. Cu ocazia Black Friday 2014avem niste oferte foarte bune la unele televizoarede calitate. Dar alegerea unui anumit model de televizor poate fi cel mai extrem de dificila. Acest lucrueste cauzat demulte ori de faptul ca oameniinu stiu exact ce vor de la dispozitiv. Unele ofera o claritate a imaginii mai buna, altele au un [].

Vrei sa schimbi televizorul? Acum e momentul! Cele mai bune televizoare de Black Friday

Black Friday 2014a venit, iar marile magazine de pe piata au cateva oferte foarte bune pentru cei interesati de a achizitiona un televizor cu aceasta ocazie.

Black Friday 2014 Cele mai bune accesorii, periferice si gadgeturi la reducere

Cum saptamana trecuta era imposibil sa nu discutati de alegeri, in aceste zile Black Friday 2014 este cel mai in voga subiect de care nu va puteti ascunde. De Black Friday 2014 nu ne dorim cu totii sa ne cumparam un televizor sau un frigider. Unii isi doresc lucruri mai mici, mai portabile, mai ieftine, dar la fel de utile ca cele mari. in definitiv, un gadget sau un accesoriu din sfera IT, care va face viata mai usoara, s-ar [].

Black Friday 2014: Cele mai bune monitoare la reducere

Black Friday 2014 a inceput in Romania pe 21 noiembrie. Pe langa televizoare, laptopuri si telefoane, avem si cateva monitoare care merita o investitie. Black Friday 2014 mai are inca o seara de desfasurare si a mai ramas o lista de prezentat, cel putin. E vorba de o lista cu monitoare pe care sa le alegi acum pentru o imagine cat mai buna din PC. Am gasit de la BenQ, Asus si LG, iar mai jos este lista completa. Asus [].

Cele mai bune metode pentru a avea grija de tenul cu probleme

Daca tenul tau se confrunta in mod frecvent cu puncte negre sau pustule, este sensibil, se irita usor, atunci ar trebui sa acorzi o mai mare importanta ritualului de ingrijire a tenului. Medicii dermatologi te.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )