Libnet.ro
UNICEF

05:15

Xonia mireasa si goala in noul clip Remember (teaser + poze filmari) |VIDEO

Devorator Monden Devorator Monden,
Xonia mireasa si goala in noul clip Remember (teaser + poze filmari) |VIDEO

Dupa ce a pozat nud in noul numar al revistei Playboy, Xonia s-a dezbracat complet pentru cel mai nou videoclip al sau Remember, pe care tocmai l-a terminat de filmat si se anunta un clip extrem de interesant. Filmarile au avut loc in regia lui Florin Botea, in mai multe locatii de la Buftea, printre [. continuă pe Devorator Monden

Girls Aloud super-sexy in noul clip Something New |VIDEO

Trupa britanica Girls Aloud a lansat mult-asteptatul videoclip Something New, cu ocazia sarbatoririi a zece ani de la infiintare. Desi Girls Aloud a avut succes, cu cinci albume care s-au vandut in milioane de exemplare in intreaga lume, cele cinci fete au vrut sa se lanseze pe cont propriu, motiv pentru care trupa a luat [.

Andreea Balan a lansat noul clip Ma doare fara tine |VIDEO

Andreea Balan revine cu un nou videoclip la piesa Ma doare fara tine, ce ne-o arata pe artista cu o atitudine si o imagine diferita. Ma doare fara tine este compusa si produsa de Laurentiu Duta si totodata este in colaborare cu acesta. E un proiect de suflet care se potriveste foarte bine cu sezonul [.

Adi Cristescu e Singur in doi in noul clip |VIDEO

Rutina, gelozie, tradare, ignoranta, o poveste de dragoste la finalul careia fiecare dintre parteneri este Singur in doi. Videoclipul celui mai recent single Adi Cristescu a fost regizat de catre Cristi Popa, iar scenariul a fost scris de insusi compozitorul si interpretul piesei. Cred ca fiecare dintre noi am trait, din pacate, macar o data [.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )