Libnet.ro
UNICEF

12:00

Yango, al patrulea serviciu de e-hailing, intra in Romania. Care sunt noutatile

România Liberă România Liberă,
Yango, al patrulea serviciu de e-hailing, intra in Romania. Care sunt noutatile

Yango, aplicatie digitala de e-hailing, dezvoltata de compania ruseasca Yandex, care opereaza in pre. continuă pe România Liberă

Curs valutar BNR, joi, 27 iunie: Care sunt cotatiile de azi?

Banca Nationala a Romaniei emite astazi, 27 iunie, un nou curs. Cotatiile vor urma sa apara la orele 13:00, pe site-ul oficial al BNR. Afla care sunt variatiile monedelor pentru joi, 27 iunie! Curs valutar BNR: Euro 1 Euro = 4. 7224 Lei marit cu +0. 0025 Lei) in cursul zilei de ieri, 26 iunie, moneda europeana .

Care sunt cele mai bune restaurante din lume in 2019, conform noului clasament

In cadrul unui eveniment care a avut loc la Singapore, au fost decernate premiile pentru cele mai bune restaurante din lume, conform organizatiei The World`s 50 Best Restaurants. Aseara, a avut loc la Singapore cel mai important eveniment al anului din industria restaurantelor. A fost facut public clasamentul pe 2019 cu cele mai bune 50 .

ANALIZA Ordonanta facilitatilor din constructii se aplica din 20 iulie. Documentul extinde, reformuleaza si clarifica modul in care sunt acordate facilitatile fiscale. Vezi in text si alte facilitati fiscale primite de salariatii din constructii

Asa cum HotNews a scris aici, vineri a aparut in Monitorul Oficial OUG nr. 432019 care extinde, reformuleaza si clarifica modul in care sunt acordate facilitatile fiscale pentru salariatii angajati in sectorul constructiilor. De asemenea, sunt reformulate si clarificate mai multe domenii reglementate de OUG nr. 1142018, cum sunt programele de finantare a unor proiecte din mediul rural, programele de dezvoltare a unor statiuni balneare sau procedurile privind parteneriatul public-privat. Ordonanta se aplica incepand cu data de 20 iulie 2019. Vezi in text si alte facilitati fiscale in domeniul constructiilor, primite de salariati.

Romanii au cumparat de 320.000 de lei din IKEA Pallady in prima zi. Care sunt cele mai vandute produse

Ieri s-a deschis magazinul IKEA Pallady, cel de-a doilea magazin al suedezilor din Romania si cel mai mare din Europa de Sud-Estul Europei.

DNA retrimite in judecata dosarul in care sunt vizati Elena Udrea si Dan Andronic

DNA a anuntat luni retrimiterea in judecata a fostului ministru Elena Udrea si a lui Dan Andronic. in luna martie, instanta suprema a decis sa restituie la DNA pentru readministrarea probelor dosarul in care Elena Udrea - aflata in Costa Rica - a fost trimisa in judecata de procurorii anticoruptie pentru trafic de influenta si spalare a banilor, alaturi de Dan Andronic, acuzat de marturie mincinoasa.

Singurul elev din Romania care a obtinut 10 pe linie la cele trei probe de la Evaluare Nationala: Foarte multi elevi nu au curajul sa intrebe profesorul cand nu stiu Din perspectiva mea, nu ai cum sa ajungi sa ai succes in viata numai invatand pana la 1

Eduard Mastalier Manolescu este singurul elev pe tara care a luat 10 la toate cele trei discipline pe care le-a avut la Evaluarea Nationala: limba romana, matematica si limba germana. Eduard este absolvent al Colegiului National Goethe din Capitala si vrea sa-si continue studiile tot aici. intr-un interviu pentru HotNews. ro, Eduard a povestit cum a ajuns sa ia media maxima la primul examen din viata lui.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )