Libnet.ro
UNICEF

13:31

VIDEO. Cine sunt concurentii cu cele mai mari sanse sa castige Eurovision 2017

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Cine sunt concurentii cu cele mai mari sanse sa castige Eurovision 2017

Marile favorite in finala editiei din 2017 a concursului Eurovision sunt Italia si Portugalia. Pronosticurile caselo de pariuri ar putea fi rasturnate doar de Bulgaria, Suedia si Armenia. continuă pe România Liberă

Dambovita: Mii de hectare de culturi pomicole, compromise din cauza temperaturilor scazute din aprilie. Unde sunt cele mai mari probleme

Peste 5. 000 de hectare de culturi pomicole au fost distruse in proportie de 70 - 80 la suta in urma temperaturilor foarte scazute si a ninsorilor inregistrate in a treia saptamana a lunii aprilie, cei mai afectati fiind producatorii din Voinesti.

Care au fost cele mai mari zece tranzactii care au avut loc in Romania anul trecut

Achizitia activelor SAB Miller, in valoare de 700 milioane de dolari, a fost cea mai mare tranzactie care a avut loc in Romania anul trecut, pe locul doi se situeaza achizitia KMG International, in valoare de 680 milioane de dolari, iar pe trei - achizitia lantului de magazine Profi 564 milioane de dolari), conform EY Romania MA Barometer.

Moody 's a degradat cele mai mari banci din Canada

Un comunicat de presa de pe site-ul agentiei Moody 's Investors Service arata ca ratingul pe termen lung al primelor sase banci comerciale din Canada a fost redus cu o treapta.

Efectele Brexitului: Cele mai mari 12 banci din Mare Britanie vor sa-si mute operatiunile in UE

Principalele banci internationale active din Marea britanie intentioneaza sa mute in urmatorii ani, aproximativ 9000 de locuri de munca in statele membre ale UE in contextul iesirii Marii.

STUDIU Elevele de culoare au de doua ori mai multe sanse sa fie suspendate de la scoala

Un studiu realizat de National Womens Law Center arata ca fetele de culoare au de doua ori mai multe sanse in a fi suspendate de la scoala fata de cele albe. Cauza este rasismul manifestat de cadrele didactice, nu din comportamentul deviant al elevelor, mai arata datele.

STUDIU: Elevele de culoare au de doua ori mai multe sanse sa fie suspendate de la scoala

Un studiu realizat de National Womens Law Center arata ca fetele de culoare au de doua ori mai multe sanse in a fi suspendate de la scoala fata de cele albe. Cauza este rasismul manifestat de cadrele didactice, nu din comportamentul deviant al elevelor, mai arata datele.

Costurile de implementare a noii legi - de 3 ori mai mari decat cele estimate

Costurile de implementare a noii legislatii din domeniu au fost de trei ori mai mari decat cele estimate initial, ca urmare a transpunerii tardive a Directivei Europene pe tutun, dupa cum ne-a spus Gemma Webb, General Manager in cadrul British American Tobacco BAT) Romania.

Care sunt cele mai atractive profesii care iti pot garanta o intalnire romantica

Nu toate profesiile sunt atragatoare in ochii celor care isi doresc sa cunoasca oameni noi. Un nou studiu a aratat care sunt cele mai atractive profesii care iti pot garanta o intalnire romantica, iar rezultatele sunt surprinzatoare.

Reduceri eMAG. Cele mai bune oferte pe care le gasesti astazi

In aceasta perioada exista mai multe oferte atractive la eMAG, atat la electrocnice, cat si la electrocasnice. Sunt eMAG reduceri la laptopuri, telefoane, tablete, televizoare, aspiratoare, frigidere, masini de spalat sau cuptoare. Iata cateva dintre cele mai interesante oferte din aceasta perioada.

IGPF: Frontierele de Nord, Est si Sud-Vest - cele mai traficate

Cele mai multe incercari de introducere a tigarilor de contrabanda in Romania sunt inregistrate la frontierele de Nord, Est si Sud-Vest, ne-au spus reprezentantii Inspectoratului General al Politiei de Frontiera IGPF).

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )