Libnet.ro
UNICEF

10:00

Zece persoane au fost arestate pentru evaziune fiscala si comercializare de carne alterata

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Zece persoane au fost arestate pentru evaziune fiscala si comercializare de carne alterata

Zece persoane au fost arestate in dosarul de evaziune fiscala si punere in circulatie de produse din carne alterata, dupa ce au fost retinute de procurorii DIICOT. Sase dintrea aceste persoane au primit mandate de arestare emise de Tribunalul. continuă pe Wall-Street Ro

Dosarul carnii alterate: Zece persoane au fost arestate preventiv

Zece persoane implicate in dosarul de evaziune fiscala si punere in circulatie de produse din carne alterata au fost arestate preventiv, in urma a doua decizii luate de Tribunalul Bucuresti si Curtea de Apel Bucuresti, anunta Agerpres. Cele zece persoane fusesera retinute joi de procurorii DIICOT si duse apoi in instante cu propunere de arestare preventiva, dintre care patru la Curtea de Apel Bucuresti - Andrei Sileanu, Sorin Selesiu, Nicolae Marius Onica si Cezar Linca; iar sase la Tribunalul Bucuresti - Alexei Botan, Mansour Mah-D, Gheorghe Nica, Nicolae Sandu, Vasile Cucu si Dorian Botea.

Zece persoane, retinute in dosarul de evaziune fiscala si comercializare de carne alterata

Zece persoane au fost retinute de procurorii DIICOT in dosarul de evaziune fiscala si punere in circulatie de produse din carne alterata, dupa ce au audiat peste 30 dintre suspectii ridicati in urma perchezitiilor care au avut loc miercuri, in 18.

Presedintele Bayern Munchen, condamnat la 3 ani si sase luni de inchisoare pentru evaziune fiscala

Uli Hoeness, presedintele clubului de fotbal Bayern Munchen, a fost condamnat joi in Germania la 3 ani si sase luni de inchisoare pentru evaziune fiscala. Hoeness a pledat vinovat in procesul care a inceput luni, 10 martie, si in care este acuzat de evaziune fiscala in valoare de 18,5 milioane de euro.

Cantareata Miru si alte patru persoane au fost arestate pentru trafic de droguri

Una dintre sperantele muzicii romanesti, Miru, pe numele ei adevarat Ana Miruna Ionescu, a primit, joi seara, mandat de arestare preventiva pe o perioada de 20 de zile, fiind suspectata pentru comiterea savarsirii infractiunii de trafic de droguri. Alte patru persoane au mai fost arestate in aceeasi cauza.

Uli Hoeness, presedintele Bayern Munchen, a pledat vinovat pentru evaziune fiscala

Uli Hoeness, presedintele echipei de fotbal Bayern Munchen, unul dintre cele mai mari cluburi sportive din lume, a pledat vinovat, ieri, pentru evaziune fiscala, informeaza publicatiile BBC si The Local.

Zece persoane au fost retinute in dosarul de evaziune fiscala si comercializare de carne alterata

Zece persoane au fost retinute de procurorii DIICOT in dosarul de evaziune fiscala si punere in circulatie de produse din carne alterata, dupa ce au audiat peste 30 dintre suspectii ridicati in urma.

Presedintele lui Bayern Munchen, condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare pentru evaziune fiscala

Presedintele clubului Bayern Munchen, Uli Hoeness, a fost condamnat, joi, la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare pentru frauda fiscala de peste 27 de milioane de euro, informeaza AFP, citata de.

Scandalul carnii expirate: Zece persoane au fost retinute. Continua audierea celor doua grupari infractionale suspectate de evaziune fiscala

Zece persoane au fost retinute de procurorii DIICOT in dosarul de evaziune fiscala si punere in circulatie de produse din carne alterata, dupa audierea a peste 30 dintre suspectii ridicati in urma perchezitiilor care au avut loc miercuri, in 18 judete, la doua grupari infractionale.

UPDATE Proprietarii unui lant decafenele dinChisinau au fost retinuti pentru evaziune fiscala si spalare de bani

In urma perchezitiilor, procurorii Anticoruptie au gasit mai multe documentecareatesta evidentacontabila dubla. Asupra uneia dintre persoanele retinute, ofiteriiCNA au gasit 100. 000 de lei pecare nu i-a putut justifica.

UPDATE VIDEO Peste 150 de persoane au fost arestate in cadrul protestelor din Turcia

Politia a arestat, marti seara, peste 150 de manifestanti in cadrul unor proteste violente care au avut loc in aproximativ 30 de orase din Turcia, pentru a denunta moartea unui tanar in varsta de 15 ani, ranit grav de politie in iunie, a anuntat presa locala, citata de AFP.

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )