Libnet.ro
UNICEF

13:15

Al zecelea mars al biciclistilor din Bucuresti va avea loc azi, sambata, 22 aprilie, pe un traseu intre Parcul Herastrau si Parcul Tineretului. Organizatorii cer un oras pentru oameni

Hotnews Hotnews,
 Al zecelea mars al biciclistilor din Bucuresti va avea loc azi, sambata, 22 aprilie, pe un traseu intre Parcul Herastrau si Parcul Tineretului. Organizatorii cer un oras pentru oameni

Al zecelea mars al biciclistilor din Bucuresti va avea loc sambata, 22 aprilie, au anuntat organizatorii, asociatia OPTAR. Desfasurat sub sloganul Vrem un oras pentru oameni!, evenimentul reprezeninta o forma de protest fata de modul in care autoritatile locale administreaza orasul si a faptului ca nu exista piste pentru biciclete. Adunarea participantilor va incepe la ora 14:30 in parcul Herastrau, intrarea Charles de Gaulle. continuă pe Hotnews

Al zecelea mars al biciclistilor din Bucuresti va avea loc sambata, 22 aprilie, pe un traseu intre Parcul Herastrau si Parcul Tineretului. Organizatorii cer un oras pentru oameni

Al zecelea mars al biciclistilor din Bucuresti va avea loc sambata, 22 aprilie, au anuntat organizatorii, asociatia OPTAR. Desfasurat sub sloganul Vrem un oras pentru oameni!, evenimentul reprezeninta o forma de protest fata de modul in care autoritatile locale administreaza orasul si a faptului ca nu exista piste pentru biciclete. Adunarea participantilor va incepe la ora 14:30 in parcul Herastrau, intrarea Charles de Gaulle.

Restrictii de circulatie in Capitala, in perioada 20 - 23 aprilie. Sunt vizate arterele unde vor avea loc evenimente in cadrul Festivalului International al Luminii Spotlight 2017 si Ziua Fortelor Terestre

Circulatia va fi restrictionata, in perioada 20 - 23 aprilie, pe mai multe strazi din Capitala, unde va avea loc Festivalul International al Luminii Spotlight, dar si pentru ceremoniile dedicate Zilei Fortelor Terestre, intre 20 si 23 aprilie circulatia va fi restrictionata pe mai multe strazi din Bucuresti.

Noaptea cartilor deschise va avea loc in acest weekend

A V-a editie a evenimentului Noaptea Cartilor Deschise va fi in aceasta duminica in Parcul Coltea din Bucuresti. Evenimentul menit sa atraga atentia asupra importantei cititului.

Cushman Wakefield Echinox: Rata de neocupare a spatiilor de birouri moderne din Bucuresti a scazut sub 10%

In ciuda faptului ca livrarile de spatii noi de birouri moderne din Bucuresti au fost limitate in primele trei luni ale anului, doar 11. 000 de metri patrati fiind finalizati, stocul a crescut usor, pana la nivelul de 2,55 milioane de metri patrati,.

Misiune de salvare pe munte: Doi turisti din Bucuresti au ramas blocati pe un traseu inchis, in drum spre platoul Bucegi(VIDEO)

Doi turisti din Bucuresti au cerut ajutorul salvamontistilor din Busteni, dupa ce, aflati pe un traseu inchis pe Valea Caraiman din Bucegi, n-au mai putut inainta din cauza.

Baba Vanga a PREVAZUT conflictul din Siria, criza nucleara si Al Treilea Razboi Mondial. CAND vor avea loc

Baba Vanga, Nostradamus din Balcani, a prevazut folosirea armelor chimice in Siria si ca cel de-al 45-lea presedinte al SUA isi va duce tara la pierzanie. Irish Mirror face o analiza a.

Este criza de sange in spitalele din Bucuresti. Medicii fac din nou apel la donatori

Bolnavii n-au sarbatori, iar multi dintre ei si-au petrecut noaptea de Inviere in spital. Din pacate, donatorii de sange au uitat ca sunt oameni a caror viata depinde de un simplu gest. Este din.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )