Libnet.ro
UNICEF

14:00

Zeci de mamifere ar putea fi in pericol din cauza virusului: care specii pot avea cele mai mari probleme

Playtech Playtech,
Zeci de mamifere ar putea fi in pericol din cauza virusului: care specii pot avea cele mai mari probleme

Numeroase animale pot fi vulnerabile la SARS-CoV-2, virusul care provoaca COVID-19, potrivit unui studiu amplu care observa modul in care virusul ar putea infecta celulele diferitelor mamifere,. continuă pe Playtech

Doliu in lumea filmului: Actorul Clark Middleton s-a stins din viata la 63 de ani din cauza virusului West Nile

Celebrul actor si regizor, Clark Middleton s-a stins din viata la 63 de ani din cauza virusului West Nile. Acesta a murit duminica, pe patru octombrie si era cunoscut pentru rolurile sale din Lista Neagra, .

Restrictii noi din cauza covid-19! Se intampla de maine: ce nu mai avem voie sa facem

Luni, Directia de Sanatate Publica Bucuresti a propus o serie de noi restrictii Comitetului Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta. Toate aceste masuri sunt propuse de DSP, in contextul in care rata de incidenta cumulata, calculata la 14 zile, in Capitala este de 1,86 si pentru a stopa raspandirea COVID-19. Restrictii noi din cauza COVID-19 .

Marcel Ciolacu: Daca se vor amana alegerile parlamentare, nu va fi din cauza PSD, ci a Guvernului Orban, care a gestionat dezastruos epidemia de coronavirus (VIDEO)

Liderul social-democratilor, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, ca daca alegerile parlamentare vor fi amanate, asta se va intampla nu din cauza PSD, ci din cauza Guvernului PNL, care a gestionat catastrofal r.

Restrictii noi in Bucuresti: ce afaceri se inchid din cauza covid-19. Anuntul a fost facut acum

Noi restrictii din Bucuresti dau peste cap planurile afaceristilor. Ce afaceri se inchid din cauza coronavirusului? Autoritatile au anuntat recent noua modificare. Afaceri inchise in Bucuresti din cauza COVID-19 Restaurantele si cafenelele se inchid de miercuri in Bucuresti. O exceptie e reprezentata de regimul hotelier, dar numai pentru cei deja cazati. De asemenea, in jurul .

Doi pacienti cu COVID-19 internati la Terapie Intensiva in Bucuresti si Bacau, transferati la Botosani din cauza lipsei locurilor

Situatie alarmanta din cauza cresterii numarului de cazuri de Covid-19. Din cauza aceasta, doi pacienti infectati cu noul coronavirus si internati la terapie intensiva la spitale din Bucuresti si Bacau au.

Alex Velea s-a certat cu Mario Fresh din cauza Alexiei Eram. Ce vina are Antonia in tot scandalul momentului

Ce sa mai, e razboi mare intre Lino Golden, Mario Fresh si Alexia Eram cu Alex Velea si Antonia. Se pare ca Lino Golden si Mario Fresh, copiii de suflet ai lui Alex Velea l-au parasit pe cel care i-a lansat si nu au facut-o intr-un mod prea elegant. Alex Velea s-a certat cu Mario .

Povestea cutremuratoare a unui roman! A ramas fara un picior din cauza starii de urgenta

Mihai Iordache a vorbit la Antena 3 despre tragedia care i s-a intamplat pe durata starii de urgenta. Din cauza pandemiei, acestuia i-a fost refuzata o operatie deja programata iar consecintele il vor urmari o viata intreaga. Mihai este acum in scaunul cu rotile.

Donald Trump a fost externat dupa trei zile de spitalizare din cauza infectiei cu COVID-19. Cum se simte presedintele american (VIDEO)

Donald Trump a fost externat luni seara, din spitalulunde si-a petrecut ultimele trei zile din cauza noului coronavirus. Acesta a fost transportat cu un elicopter la Casa Alba, iar imediat ce a ajuns si-a scos.

Nicusor Dan, despre termoficarea din Capitala: Din cauza contextului electoral, in aceasta vara nu s-au facut reparatiile necesare. Clar o sa fie mai greu decat iarna trecuta Vor interveni si privati pe teren (VIDEO)

Primarul general ales Nicusor Dan a vorbit despre termoficareadin Capitala, luni, si sustine ca in aceasta vara nu s-au facut reparatiile necesare, din cauza contextului electoral. Noul edil a.

Noi restrictii in Paris din cauza numarului mare de infectari cu COVID-19

Paris si suburbiile sale va fi supuse unor noi masuri restrictive, din cauza numarului mare de infectari cu noul coronavirus, a anuntat duminica premierul francez.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )