Libnet.ro
UNICEF

12:45

Zilele SuperTeach:cel mai mare evenimentdin Romania dedicat profesorilor,gazduit de Cluj-Napoca

Adevărul Adevărul,
Zilele SuperTeach:cel mai mare evenimentdin Romania dedicat profesorilor,gazduit de Cluj-Napoca

Intre 1 si 3 noiembrie se vor desfasura la Cluj-Napoca Zilele SuperTeach, cel mai mare eveniment dedicat profesorilor din Romania, care va reuni in premiera peste 3. 000 de participanti. Pe parcursul celor 3 zile de conferinte si ateliere, profesorii, parintii si antreprenorii se antreneaza impreuna pentru a transforma mentalitatea si a dezvolta comunitati de invatare adecvate secolului 21 pentru generatiile viitoare. continuă pe Adevărul

Cel mai mare secret din relatia Angelinei Jolie cu Brad Pitt. Se ascundeau de toata lumea pentru a face asta

In mod cert, divortul dintre Angelina Jolie si Brad Pitt nu a fost unul usor. Totul s-a terminat in urma cu doi ani si jumatate, atunci cand Angelina a depus cererea de divort, invocand diferente ireconciliabile. De curand a iesit la iveala si cel mai mare secret dintre cei doi actori, de pe vremea cand .

Google Pixel 4 pierde cel mai mare avantaj in fata telefoanelor Samsung

In ultimul an, Pixel 3 a fost un fel de etalon pentru cat de bun poate fi un telefon ca alternativa la camera foto. Doar ca Google Pixel 4 nu mai e atat de departe de concurenta. Ba mai mult,.

FOTO Cel mai mare graffiti din Romania. Desenul de pe silozul de cereale din Timisoara, dedicat Revolutiei din 1989

Proiectul Memoriile Cetatii realizat de Asociatia Timisoara 2021 Capitala Europeana a Culturii propune o manifestare altfel pentru a marca 30 de ani de la Revolutie.

Care sunt tarile cu cel mai mare numar de sectii de votare pentru romanii din diaspora

Pentru alegerile prezidentiale din 2019 Ministerul Afacerilor Externe MAE) a organizat un numar total de 835 de sectii de votare, se arata intr-un comunicat de presa al ministerului, de luni. Printre tarile.

Cum s-a stins cel mai mare dusman al lui Ceausescu. Avea 91 de ani si i se spunea Ochiosul

Nitu Stan, zis Ochiosul, s-a stins la 91 de ani. in 1957, taranii s-au opus colectivizarii, iar Stann a condus revolta. La fata locului a fost Nicolae Ceausescu, al doilea om ca importanta din Ministerul.

Cel mai mare spital din Oltenia a ramas fara paza. Vizitatorii ajunsesera sa faca picnic la geamurile saloanelor

Haosul din Spitalul de Urgenta din Craiova a determinat conducerea unitatii sanitare sa rupa contractul cu firma de paza care castigase licitatia. Oamenii intrau in spital cand aveau chef.

incepecel mai mare eveniment dedicat miscarii de tineret din Romania. Unde va avea loc

Peste 500 de tineri din toata tara se vor intalni, in perioada 23-27 octombrie, in cadrul celui mai mare eveniment dedicat miscarii de tineret din Romania - Summitul Tinerilor 2019. Sloganul editiei de anul acesta este Imagineaza! Crede! Revolutioneaza!.

Care este puterea de cumparare a romanilor, in comparatie cu media europeana: Bucurestiul e cel mai bogat din tara

Puterea de cumparare medie pe cap de locuitor este, in Romania, de 5. 881 de euro, in timp ce suma medie pe care un european o are la dispozitie pentru cheltuieli si economii este de aproape trei ori mai mare, respectiv 14. 739 de euro, reiese din datele.

Cati bani ia Doina Gradea de la TVR. Sefa televiziunii publice, salariu mai mare ca Iohannis si Dancila

Deputatul USR Iulian Bulai ii cere din nou demisia sefei televiziunii publice. Acesta sustine ca Doina Gradea primeste un salariu cu aproape 1. 000 de euro mai mare decat cel al presedintelui Romaniei si cu peste 1. 000 de euro mai mare decat cel al premierului. Sefa TVR este criticata inclusiv de jurnalistii pe care ii are .

Cel mai bogat pensionar din Romania primeste pe luna 35 de salarii minime. Cine este si unde a lucrat toata viata

Pensiile speciale au fost subiect de disputa intre parlamentari de mai multe ori in ultimii ani. Unii sunt de parere ca acestea ar trebuie eliminate sau impozitate, in timp ce altii nu sunt de acord cu taierile. in timp ce alesii se cearta pe marginea acestui subiect, cel mai bogat pensionar din Romania traieste fara .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2429 seconds )