Libnet.ro
UNICEF

01:05

Google Pixel 4 pierde cel mai mare avantaj in fata telefoanelor Samsung

Playtech Playtech,
Google Pixel 4 pierde cel mai mare avantaj in fata telefoanelor Samsung

In ultimul an, Pixel 3 a fost un fel de etalon pentru cat de bun poate fi un telefon ca alternativa la camera foto. Doar ca Google Pixel 4 nu mai e atat de departe de concurenta. Ba mai mult,. continuă pe Playtech

Cum s-a stins cel mai mare dusman al lui Ceausescu. Avea 91 de ani si i se spunea Ochiosul

Nitu Stan, zis Ochiosul, s-a stins la 91 de ani. in 1957, taranii s-au opus colectivizarii, iar Stann a condus revolta. La fata locului a fost Nicolae Ceausescu, al doilea om ca importanta din Ministerul.

Care sunt tarile cu cel mai mare numar de sectii de votare pentru romanii din diaspora

Pentru alegerile prezidentiale din 2019 Ministerul Afacerilor Externe MAE) a organizat un numar total de 835 de sectii de votare, se arata intr-un comunicat de presa al ministerului, de luni. Printre tarile.

Cel mai mare spital din Oltenia a ramas fara paza. Vizitatorii ajunsesera sa faca picnic la geamurile saloanelor

Haosul din Spitalul de Urgenta din Craiova a determinat conducerea unitatii sanitare sa rupa contractul cu firma de paza care castigase licitatia. Oamenii intrau in spital cand aveau chef.

Cum s-a pregatit Gina Pistol de Asia Express. Iubita lui Smiley, in avantaj fata de concurentii celebri

Vedetele care vor urma sa inceapa aventura de la Asia Express au terminat de multa vreme bagajele, iar acum asteapta cu sufletul la gura primele provocari din show. Desigur ca si gazda emisiunii, Gina Pistol a fost si ea plina de emotii, doar ca ea a avut parte de un mic avantaj. Ce a facut .

Cati bani ia Doina Gradea de la TVR. Sefa televiziunii publice, salariu mai mare ca Iohannis si Dancila

Deputatul USR Iulian Bulai ii cere din nou demisia sefei televiziunii publice. Acesta sustine ca Doina Gradea primeste un salariu cu aproape 1. 000 de euro mai mare decat cel al presedintelui Romaniei si cu peste 1. 000 de euro mai mare decat cel al premierului. Sefa TVR este criticata inclusiv de jurnalistii pe care ii are .

Deputatul USR Iulian Bulai publica salariul sefei TVR: Mai mare decat al presedintelui. A primit mai multe mariri decat cei care muncesc pe salariul minim

Deputatul USR Iulian Bulai publica presupusul salariu al sefei TVR, Doina Gradea, precizand ca acesta este mai mare decat cel al presedintelui Romaniei. in plus, politicianul o acuza pe aceasta ca si-a majorat in mod ilegal salariu, dar si ca si-a acordat diurne de deplasare in strainatate de doua ori mai mari decat ar avea dreptul.

Care este puterea de cumparare a romanilor, in comparatie cu media europeana: Bucurestiul e cel mai bogat din tara

Puterea de cumparare medie pe cap de locuitor este, in Romania, de 5. 881 de euro, in timp ce suma medie pe care un european o are la dispozitie pentru cheltuieli si economii este de aproape trei ori mai mare, respectiv 14. 739 de euro, reiese din datele.

FOTO Cel mai mare graffiti din Romania. Desenul de pe silozul de cereale din Timisoara, dedicat Revolutiei din 1989

Proiectul Memoriile Cetatii realizat de Asociatia Timisoara 2021 Capitala Europeana a Culturii propune o manifestare altfel pentru a marca 30 de ani de la Revolutie.

Cel mai batran om din lume a murit! in urma cu doar o saptamana sufla in tort!

Gustav Gerneth, considerat cel mai batran om din lume, s-a stins din viata. Barbatul a fost declarat cel mai batran om din lume, dupa ce japonezul Masazo Nonaka a murit in ianuarie. Masazo era cu trei luni.

Realizare incredibila la Timisoara! A fost creata cea mai mare pictura

Cea mai mare pictura murala din Romania a fost creata la Timisoara, in cadrul proiectului Memoriile.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )