Libnet.ro
UNICEF

13:45

ZIUA COPILULUI. Zi magica pentru sute de copii sarbatoriti la Episcopia Husilor

Antena3 Antena3,
ZIUA COPILULUI. Zi magica pentru sute de copii sarbatoriti la Episcopia Husilor

De 1 Iunie, curtea Catedralei Episcopiei din Husi s-a umplut de zambete, de cantece, de baloane colorate si de desene pe asfalt. Sute de copii din cele mai indepartate colturi ale judetului, insotiti de. continuă pe Antena3

ZIUA COPILULUI. Cum a aparut o prezentatoare astazi la TVR de ZIUA COPIILOR. Telespectatorilor nu le-a venit sa creada ca vad asa ceva

ZIUA COPILULUI Telespectatorii televiziunii publice au avut un soc astazi dimineata, de Ziua Copilului. Si asta pentru ca ceea ce le-a dat sa vada intrece cu mult imaginatia majoritatii. ZIUA COPILULUI Pe.

ZIUA COPILULUI. Veste minunata pentru copii de 1 Iunie

ZIUA COPILULUI Copiii sprijiniti de Fundatia Principesa Margareta vor fi sarbatoriti vineri, intre orele 15,00 - 16,30, la Palatul Elisabeta, cu ocazia Zilei Internationale a Copilului.

ZIUA COPILULUI, celebrata de Google cu un Doodle special. Vesti importante pentru copii de 1 Iunie

ZIUA COPILULUI A VI-a editie a Festivalului Copiilor se va desfasura in perioada 1 - 3 iunie in Parcul Regele Mihai I fostul Herastrau), intrarea Charles de Gaulle, din program facand parte spectacole de.

ZIUA COPILULUI. Lectia minunata primita de peste o suta de copii din Romania de 1 Iunie

ZIUA COPILULUI Cosia, un obicei bulgaresc reluat in anul 2013 in comuna Cerna, dupa 73 de ani de pauza, a adunat vineri, la poalele Muntilor Macinului, peste o suta de copii din judetul Tulcea si cele.

ZIUA COPILULUI. Cele mai tari evenimente din tara pentru copii de 1 Iunie

Numeroase manifestari dedicate Zilei Internationale a Copilului sunt organizate vineri in orasele din tara, copiii fiind invitati sa participe la diferite concursuri, sa urmareasca spectacole.

ZIUA COPILULUI 2018. Cele mai frumoase mesaje, urari si sms-uri de 1 Iunie 2018

ZIUA COPILULUI 2018 Dragi copii, sa pastrati intotdeauna copilaria in suflet, ca o raza de lumina, si viata voastra va fi mult mai frumoasa. La multi ani! ZIUA COPILULUI 2018 ZIUA COPILULUI 2018La.

ZIUA COPILULUI 2018. Adevarul de 1 Iunie pe care nu vrea sa-l spuna aproape nimeni

ZIUA COPILULUI 2018 Dincolo de toate fotografiile cu copii sau amintirile din copilarie, exista un adevar trist pe care prea putini dintre noi vor sa-l afle sau sa si-l aminteasca.

1 Iunie, Ziua Copilului 2018. Toate evenimentele care au loc in Bucuresti

Ziua Copilului 2018 Muzeul National de Istorie, Teatrul Odeon, Opera Comica pentru Copii si Muzeul Satului sunt doar cateva dintre institutiile care au pregatit programe dedicate zilei de 1 iunie, copiii avand.

ZIUA COPILULUI 2018. Veste fantastica despre copiii din Romania de 1 Iunie

La nivelul Uniunii Europene, 15% din gospodariile cu copii erau alcatuite anul trecut din familii monoparentale, cel mai scazut procent fiind inregistrat in Croatia si Romania, arata datele.

Ziua Copilului: tot ce nu stiai despre sarbatoarea libera in Romania

Ziua Copilului este sarbatorita in Romania pe langa alte aproximativ 50 de tari astazi, 1 iunie. in alte zile de peste an, peste 100 de state celebreaza o zi dedicata celor mai mici dintre noi si celor care continua sa se simta copii. Prima referinta catre aceasta sarbatoare a fost facuta in 1925 la Geneva [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )