Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ziua fara fumat 10 sfaturi care te vor ajuta sa te lasi de tigari

Playtech Playtech,
Ziua fara fumat 10 sfaturi care te vor ajuta sa te lasi de tigari

In fiecare an, in a treia zi a lunii noiembrie, are loc Ziua Nationala fara fumat. Aceasta initiativa a pornit din dorinta de a atrage atentia asupra impactului pe care il are fumatul, asupra sanatatii oamenilor. Ziua fara fumat 10 sfaturi pentru cei care vor sa lase acest viciu Ca in fiecare an, cu . continuă pe Playtech

Ziua Barbatului exista! Legea prin care sarbatoarea este oficial fixata pe 19 noiembrie

Astazi 10 noiembrie, se sarbatoreste Ziua Internationala a Barbatului. Ziua Barbatului sarbatorita legal Inaugurat in 1992 la 7 februarie de Thomas Oaster, proiectul Zilei internationale a barbatilor a fost conceput cu un an mai devreme, la 8 februarie 1991. Proiectul a fost reinitializat inTrinidad si Tobago, in anul 1999. Aceasta zi, precum si evenimentele .

Alexandru Rafila rupe tacerea. La ce efecte secundare trebuie sa se astepte romanii care vor face vaccinul anti-COVID-19

Profesorul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, a vorbit marti seara despre efectele secundare ale vaccinului anti-covid-19 asupra persoanelor care il vor face. Trebuie mentionat faptul ca cei care vor avea prioritate pentru administrarea vaccinului sunt cetatenii din categoriile de risc si cadrele medicale. Cine va verifica efectele vaccinului administrat populatiei Medicul Rafila a vorbit .

Horoscopul fericirii decembrie 2020. Zodiile care vor avea momente minunate la final de an

Luna decembrie este una dintre cele mai frumoase pentru toti. Starea de fericire este influentata si de faptul ca este sarbatoarea Craciunului si ii avem pe cei dragi aproape. Afla horoscopul lunii decembrie pentru fiecare zodie. Horoscopul fericirii decembrie 2020 Berbec Berbecii trebuie sa mai reduca ritmul, iar asta se poate intampla in luna decembrie, .

S-au aflat primii romani care vor fi vaccinati. Klaus Iohannis a facut anuntul radical

Marti, presedintele Romaniei Klaus Iohannis a facut precizari importante cu privire la campania de vaccinare impotriva COVID-19. Romania trebuie sa fie pregatita. Care vor fi primii romani vaccinati impotriva COVID-19 Marti seara, in cadrul unei conferinte de presa de la Palatul Cotroceni, Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca saptamana viitoare va fi facuta publica strategia .

Maia Sandu: Este victoria oamenilor care vor o tara buna, corecta

Maia Sandu, in varsta de 48 de ani, candidatul Partidului Actiune si Solidaritate PAS), care a castigat cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, sustine ca victoria sa este a oamenilor care vor o tara buna, o tara corecta.

Magazinul care va vinde 60% produse romanesti. Singurul care va ajuta producatorii locali

Unul dintre cei mai cunoscuti retaileri din Romania vrea ca in urmatorii trei ani 60% din produsele pe care le comercializeaza sa fie 100% romanesti. Daca va reusi ar putea fi singurul care va ajuta producatorii locali. Magazinul care va vinde 60% produse romanesti PENNY are de gand ca in urmatorii trei ani, 60% din .

Cum iesi la pensie rapid si simplu. Site-ul care te ajuta sa faci totul ONLINE

In urma cu patru zile, pe 12 noiembrie, Ministrul Violeta Alexandru anunta pe Facebook lansarea site-ului pensiamea. ro. Este unul din multii pasi pe care ministrul si l-a propus spre digitalizarea sistemului de pensii din Romania. Un singur drum la Casa de Pensii! Sub acest motto, Ministrul Violeta Alexandru a lansat in urma cu o saptamana .

Digi24: Ministerele fac liste cu angajatii care vor sa fie vaccinati anti-Covid. Populatia generala, ultima care va primi vaccinul

Ministerul Sanatatii a trimis catre toate ministerele din Guvern o circulara prin care cere ca fiecare institutie sa intocmeasca liste cu angajatii care doresc sa se vaccineze cu vaccinul anti-Covid care va veni in Romania la finalul lunii decembrie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )