Libnet.ro
UNICEF

06:45

14 ani de la decesul lui Steve Irwin. Fiica lui, Bindi, i-a adus un omagiu la nunta ei

B1 B1,
14 ani de la decesul lui Steve Irwin. Fiica lui, Bindi, i-a adus un omagiu la nunta ei

La 14 ani de la moartea sa tragica, marele iubitor de animale Steve Irwin ramane in inimile celor dragi. in acest an, fiica lui Bindi Irwin l-a purtat in gand la nunta ei, chiar daca nu i-a fost alaturi sa o co. continuă pe B1

Cabral a spus adevarul despre relatia de 14 ani cu Andreea Ibacka: Timp nu mai e

Cabral vine cu detalii picante despre relatia de 14 ani cu Andreea. Cum s-au remarcat cei doi soti si cum a reusit cunoscutul prezentator de televiziune sa o cucereasca pe iubita actrita? Cabral, despre relatia cu Andreea. Cum a reusit sa o cucereasca pe sotia sa? Viata lor arata ca un scenariu de film romantic.

Accident grav in Prahova. Un copil de 14 ani, inconstient. Un elicopter SMURD intervine

Un copil in varsta de 14 ani si o tanara de 27 de ani au fost grav raniti intr-un accident petrecut miercuri pe DN1B, in judetul Prahova. Baiatul este in stare critica, iar femeia are un traumatism la cap. Un eicopter SMURD a fost solicitat la fata locului pentru a prelua ranitii.

Un baiat de 14 ani a furat o masina, a lovit doi pietoni pe trecere si apoi a fugit de la locul accidentului

Adolescentul de 14 ani, impreuna cu un prieten de 18 ani, au furat masina, lasata nesupravegheata si cu cheile in contact, de pe o strada din Bucuresti. Cei doi au plecat apoi intr-o plimbare pe strazile orasului, pana cand, la o intersectie, soferul a dat cu masina peste doi pietoni.

Intel a lansat o noua generatie de procesoare si a schimbat logo-ul pentru prima oara dupa 14 ani

Intel a anuntat o noua generatie de procesoare, sub numele Tiger Lake cu care spera sa recastige cota pierduta in ultimii ani cand a avut si probleme cu fabricatia altor procesoare, ceea ce a adus intarzieri. Compania a anuntat si ca isi schimba logo-ul, fiind pentru a treia oara in istoria sa cand face asta.

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )