Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident grav pe A1, intre Deva si Simeria: trei morti si patru raniti

Adevărul Adevărul,
Accident grav pe A1, intre Deva si Simeria: trei morti si patru raniti

Un accident foarte grav a avut loc sambata dimineata, pe A1, intre Deva si Sebes, in urma impactului dintre trei autoturisme. continuă pe Adevărul

UPDATE Accident grav pe A1, intre Deva si Simeria: patru morti si trei raniti

Un accident foarte grav a avut loc sambata dimineata, pe A1, intre Deva si Sebes, in urma impactului dintre trei autoturisme.

UPDATE Accident grav pe A1, ntre Deva si Simeria, dupa ce o masina a intrat pe contrasens: patru oameni au murit, trei au fost raniti

Trei oameni si-au pierdut viata, iar alti patru au fost raniti, intre care unul fiind cu traumatisme severe, dupa ce soferul unei masini a intrat pe contrasens cu masina, pe Autostrada A1 intre Deva si Simeria. Traficul rutier a fost blocat.

UPDATE Accident grav pe A1, ntre Deva si Simeria, dupa ce o masina a intrat pe contrasens: patru oameni au murit, trei au fost raniti / Vinovat ar fi un sofer de 70 de ani

Trei oameni si-au pierdut viata, iar alti patru au fost raniti, intre care unul fiind cu traumatisme severe, dupa ce soferul unei masini a intrat pe contrasens cu masina, pe Autostrada A1 intre Deva si Simeria. Traficul rutier a fost blocat. 58 Conform primelor date, vina pentru producerea accidentului ar apartine unui sofer in varsta de 70 de ani, din Petrosani. Traficul a fost reluat.

FOTO Accident soldat cu patru morti pe autostrada A1: carnajul produs de un sofer care circula pe contrasens

Un accident foarte grav a avut loc sambata dimineata, pe A1, intre Deva si Sebes, in urma impactului dintre trei autoturisme.

Accident grav pe Autostrada Soarelui. Un TIR si doua autoturisme s-au tamponat la kilometrul 71, iar trei oameni sunt raniti

Mai multe echipaje la de la ISU Calarsai au fost mobilizate sa intervina pentru a acorda ingrijiri medicale pe Autostrada Soarelui la un accident grav de circulatie. Traficul a fost oprit in seara zilei de miercuri, 13 iunie, la kilometrul 71, pe sensul de mers Bucuresti-Constanta, dupa ce trei autovehicule s-au tamponat.

Accident grav in Neamt. Noua persoane au fost la un pas de a-si pierde viata

Accident grav in judetul Neamt. Noua persoane au fost la un pas de a-si pierde viata dupa ce masinile in care se aflau s-au lovit puternic. in urma impactului un autoturism s-a rasturnat pe.

Accident CUMPLIT cu 3 masini si 7 VICTIME: SMURD-ul incearca imposibilul! (VIDEO, FOTO)

Patru persoane au murit si treisunt ranite grav, in urma unui accident care a avut loc sambata dimineata, potrivit Mediafax. Accidentul a avut loc pe A1, intre Deva si Orastie, in judetul Hunedoara, i.

Accident grav in Mures. Sase masini au fost implicate

Sase masini au fost implicate intr-un accident produs joi in localitatea Sangeorgiu de Mures, judetul Mures, circulatia fiind oprita pe DN 15. O persoana a fost ranita, anunta Centrul Infotrafic. Cauza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.23 seconds )