Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident grav pe Bulevardul Kiseleff din Capitala. Trei persoane au fost ranite

Antena3 Antena3,
Accident grav pe Bulevardul Kiseleff din Capitala. Trei persoane au fost ranite

Un accident grav a avut loc, joi dimineata, pe Bulevardul Kiseleff intre Arcul de Triumf si Piata Victoriei, din Bucuresti, potrivit adevarul. ro. in urma accidentului, trei persoane au suferit rani. continuă pe Antena3

Masina rasturnata pe Bulevardul Kiseleff din Capitala. Trei persoane au fost ranite

Trei persoane au fost ranite, joi, in Capitala dupa ce o masina s-a rasturnat pe Bulevardul Kiseleff intre Arcul de Triumf si Piata Victoriei.

Accident grav in Arges! Un barbat se afla in coma, dupa ce a fost lovit de o ambulanta

Un accident grav a avut loc in urma cu putin timp in judetul Arges. Un barbat a ajuns in coma la spital, dupa ce a fost lovit de o ambulanta. Totul s-a intamplat pe DN 65,.

Furtuna Sebastian a ucis trei persoane in Germania

Cel putin trei persoane au murit miercuri in Germania in urma violentei furtuni Sebastian care afecteaza centrul si nordul Europei.

Atentat sinucigas langa un stadion din Kabul. Trei oameni au murit

Cel putin trei persoane, printre care un politist, au fost ucise si alte cinci au fost ranite intr-un atentat comis miercuri de un atacator-sinucigas langa un stadion de cricket din Kabul, a anuntat po.

Cele 48 de zone ale mortii din Capitala. Cine-i mai vinovat de accidentele din trafic: soferii sau pietonii

A fost intocmita o noua harta cu zonele cele mai periculoase din Capitala. Neacordarea de prioritate, ignorarea culorilor semaforului si traversarea prin loc nepermis sunt principalele cauze ale accidentelor.

Viralul zilei! Povestea cutremuratoare a doamnei elegante din Capitala, care a iscat furtuna pe Internet

O fotografie cu o doamna eleganta, stand pe o banca dintr-un parc din Capitala, a devenit virala pe retelele de socializare. Dar povestea din spatele fotografiei este.

Gabriela Firea: Liceul agricol din Capitala va avea o ferma unde elevii vor putea face practica

Colegiul Agricol Viaceslav Harnaj din Capitala va avea o ferma unde profesorii si elevii vor putea sa desfasoare activitate practica, a declarat Primarul Capitalei Gabriela Firea, la festivitatea de deschidere a anului scolar.

Accident grav pe DN66, in Hunedoara: 13 raniti. A fost activat planul rosu de interventie

Un accident rutier grav a avut loc joi pe Dn66 A, in dreptul localitatii Aninoasa, din judetul Hunedoara. Cel putin 13 persoane au fost ranite, potrivit ISU Huneodara, informeaza.

Accident grav pe DN66, in Hunedoara: 13 raniti. A fost activat planul rosu de interventie(FOTO, VIDEO)

Un accident rutier grav a avut loc joi pe Dn66 A, in dreptul localitatii Aninoasa, din judetul Hunedoara. Cel putin 13 persoane au fost ranite, potrivit ISU Huneodara, informeaza.

Accident grav in Satu Mare. 13 victime, dupa ce un autocar s-a lovit de o autoutilitara

Treisprezece persoane au fost ranite in urma unui accident de circulatie petrecut luni dupa-masa pe DN 19, intre in judetul Satu Mare. Potrivit primelor informatii, un autocar inmatriculat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )