Libnet.ro
UNICEF

11:45

Accident rutier in Dolj: O persoana a murit, iar alte patru au fost ranite

B1 B1,
Accident rutier in Dolj: O persoana a murit, iar alte patru au fost ranite

Un tanar si-a pierdut viata, iar alte patru persoane au fost ranite, in noaptea de luni spre marti, dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un stalp de beton pe DN 55, in judetul Dolj, relateaza. continuă pe B1

Fotbalistul moldoveanSerghei Stroenco a murit intr-un accident rutier

Fostul capitan al Nationalei Moldovei si al echipei Tiligul Tiraspol, Serghei Stroenco, a decedat la varsta de 46 de ani, intr-un accident rutier produs astazi pe traseul Tiraspol - Odesa. Un alt barbat a murit, iar o femeie a fost grav ranita.

Egipt: Cel putin 14 persoane au murit, iar alte 100 au fost ranite in urma unui atentat cu masina-capcana

Cel putin 14 persoane au murit, iar alte 100 au fost ranite, marti dimineata, in urma unui atentat cu masina-capcana asupra unei cladiri a politiei din nordul Egiptului, potrivit unor surse medicale citate de.

Patru cetateni germani la spital, dupa un accident rutier pe DN7.

Patru nemti si-au facut praf masina si au ajuns in stare grava la spital dupa ce au depasit o coloana de autovehicule si s-au izbit de un autocar. Din impact, masina a ricosat intr-un autoturism de teren pe care l-au proiectat in santul de pe marginea drumului. Totul s-a petrecut pe Drumul National 7, intre Deva si Arad, unde traficul a fost blocat mai bine de patru ore. Masina in care se aflau cei patru barbati nemti de origine turca s-a izbit frontal de un autocar pe o portiune de drum .

ACCIDENT RUTIER pe DN72. Patru persoane au fost ranite

Patru persoane au fost ranite intr-un accident petrecut, sambata seara, pe drumul national 72, intre Pitesti si Targoviste, in judetul Dambovita, dupa ce un autoturism a intrat pe contrasens si s-a cioc.

Patru cetateni germani au ajuns in stare grava la spital, in urma unui accident rutier pe DN7

Patru nemti si-au facut praf masina si au ajuns in stare grava la spital dupa ce au depasit o coloana de autovehicule si s-au izbit de un autocar. Din impact, masina a ricosat intr-un autoturism de teren.

Cluj: Cinci persoane ranite in urma unui accident rutier, petrecut in dreptul localitatii Urisor

Cinci persoane au fost ranite, iar traficul rutier intre Cluj-Napoca si Baia Mare a fost blocat, in urma unui accident petrecut, sambata, in jurul orei 17. 00, in dreptul localitatii clujene Urisor. Un.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )