Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cluj: Cinci persoane ranite in urma unui accident rutier, petrecut in dreptul localitatii Urisor

B1 B1,
Cluj: Cinci persoane ranite in urma unui accident rutier, petrecut in dreptul localitatii Urisor

Cinci persoane au fost ranite, iar traficul rutier intre Cluj-Napoca si Baia Mare a fost blocat, in urma unui accident petrecut, sambata, in jurul orei 17. 00, in dreptul localitatii clujene Urisor. Un. continuă pe B1

Doua persoane ranite intr-un accident produs pe DN 72, Ploiesti Targoviste

Doua persoane au fost ranite intr-un accident de circulatie care s-a produs miercuri seara pe DN 72, Ploiesti Targoviste.

Doi raniti, in Arad, in urma unui accident de tramvai.

Doua femei au fost ranite, vineri dupa-amiaza, dupa ce doua tramvaie care circulau unul in spatele altuia s-au ciocnit, transmite Mediafax. Citeste si: Trei raniti, la Constanta, dupa ce un microbuz a lovit o ambulanta Potrivit martorilor si pasagerilor, primul vatman a accelerat la apropierea de un semafor, pentru a prinde culoarea verde, insa cand s-a schimbat culoarea in rosu vatmanul a franat brusc, iar cel care conducea a doua garnitura, aflata in spate, nu a mai avut timp sa .

Doi frati, raniti grav in urma unui accident de circulatie

Un grav accident de circulatie a avut loc joi seara pe DN 1H, in Salaj, intre localitatile Virsolt si Hereclean. in urma accidentului, doi tineri, frati, au fost grav raniti.

O limuzina, un autocar si un SUV s-au ciocnit pe DN7: trei oameni au fost raniti

Trei persoane au fost ranite in urma unui accident rutier produs in aceasta seara pe DN7, in localitatea Burjuc, aflata la 30 de kilometri de municipiul Deva. O limuzina, un SUV si un autocar s-au ciocnit.

ACCIDENT RUTIER pe DN72. Patru persoane au fost ranite

Patru persoane au fost ranite intr-un accident petrecut, sambata seara, pe drumul national 72, intre Pitesti si Targoviste, in judetul Dambovita, dupa ce un autoturism a intrat pe contrasens si s-a cioc.

Doua persoane au murit in urma unui incident armat intr-un spital din Nevada

Focuri de arma au fost trase, ieri dupa-amiaza, intr-un spital din oraselul Reno, in statul american Nevada, fiind ucise doua persoane, inclusiv atacatorul, si ranite alte doua, a anuntat politia, potrivit CNN.

Fostul candidat la Presedintie Ninel Potarca, retinut pentru dare de mita in urma unui flagrant organizat in Craiova

Fostul candidat la Presedintie Constantin Ninel Potarca a fost retinut, joi seara, de procurori, pentru dare de mita, in urma unui flagrant organizat in Craiova, informeaza Mediafax. Potarca este acuzat de dare de mita, dupa ce ar fi incercat sa ofere bani unui lichidator judiciar.

Ninel Potarca, retinut pentru dare de mita, in urma unui flagrant organizat in Craiova

Fostul candidat la Presedintie Constantin Ninel Potarca a fost retinut, joi seara, de procurori, pentru dare de mita, in urma unui flagrant organizat in Craiova. Acesta a fost retinut pentru 24 de ore, dupa .

ACCIDENT provocat de un sofer baut: Patru persoane au fost ranite.

Patru persoane au fost ajuns la spital, sambata seara, in urma unui accident petrecut pe un drum national din Vaslui in care au fost implicate patru masini, soferul care a provocat evenimentul rutier fiind depistat de catre politisti cu o alcoolemie de 0,4 la mie, informeaza Mediafax. Potrivit primelor informatii oferite de politisti, accidentul a avut loc la iesirea din municipiul Vaslui, pe drumul national DN 24, dupa ce soferul unei masini, un tanar de 29 de ani din Cluj, a pierdut .

Dambovita: Patru persoane ranite, dupa ce un autoturism s-a ciocnit cu o cisterna

Un autoturism a patruns pe contrasens, sambata seara, pe DN 72, ciocnind o cisterna, in urma accidentului fiind ranite patru persoane. Traficul a fost blocat complet pe DN 72 Pitesti -Targoviste in.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.212 seconds )