Libnet.ro
UNICEF

08:31

Accident socant intr-un spital! Fetita de patru ani care a cazut pe fereastra a murit

Antena3 Antena3,
Accident socant intr-un spital! Fetita de patru ani care a cazut pe fereastra a murit

O fetita de patru ani este in stop-cardio respirator dupa ce a cazut pe fereastra, vineri dupa-amiaza, de la etaj sectia de Pediatrie a Spitalului Municipal Medgidia, potrivit Serviciului de Ambulanta. continuă pe Antena3

O fetita de patru ani a murit dupa ce a cazut pe fereastra spitalului din Medgidia

Medicii au declarat decesul unei fetite de patru ani, care a cazut, vineri dupa-amiaza, pe fereastra Spitalului Municipal Medgidia, a anuntat Serviciul de Ambulanta Judetean.

Un copil de patru ani a murit dupa ce a cazut pe fereastra Spitalului din Medgidia

Medicii au declarat decesul unei fetite de patru ani care a cazut, vineri dupa-amiaza, pe fereastra Spitalului Municipal Medgidia, potrivit Serviciului de Ambulanta Judetean SAJ) Constanta, transmite Agerpres.

A fost deschisa circulatia la 4 benzi pe intreaga centura de Nord-Vest a Capitalei. Tronsonul intreg - 9 km - e inca santier dupa mai bine de patru ani de lucrari

A fost deschisa circulatia la 4 benzi si pe pasajul care tranziteaza apeductele Apa Nova, pozitionat la km 57+740 al Centurii de Nord-Vest a Capitalei, anunta Compania de Drumuri intr-un comunicat. Lucrarile incheiate astazi se adauga sectorului de 7,5 km, cuprins intre km 55+465 intersectia dintre Centura Bucurestiului cu A1) si km 63+400, care a fost deschis la 4 benzi in urma cu aproximativ doua luni, sustine CNAIR. Lucrarile pentru modernizarea si largirea la patru benzi a 9 km din centura Capitalei intre A1 si DN7 au inceput in 2013.

O femeie a sunat la politie ca sa anunte ca fiica ei de patru ani a fost violata de un alt copil

Politia a inceput o ancheta in satul Costieni, comuna Ziduri, dupa ce, printr-un apel la 112, a fost anuntata ca o minora in varsta de 4 ani ar fi fost victima unui act de natura sexuala exercitat de catre un alt minor.

Draga Olteanu Matei implineste 84 de ani. Care este cel mai mare regret al sau

Draga Olteanu Matei a avut o casnicie cum unii doar viseaza. Timp de 44 de ani, ea si medicul Ion Matei au fost fericiti unul langa altul, iar de cand sotul ei a murit, actrita nu isi mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2191 seconds )