Libnet.ro
UNICEF

21:30

O fetita de patru ani a murit dupa ce a cazut pe fereastra spitalului din Medgidia

România Liberă România Liberă,
O fetita de patru ani a murit dupa ce a cazut pe fereastra spitalului din Medgidia

Medicii au declarat decesul unei fetite de patru ani, care a cazut, vineri dupa-amiaza, pe fereastra Spitalului Municipal Medgidia, a anuntat Serviciul de Ambulanta Judetean. continuă pe România Liberă

Un copil de patru ani a murit dupa ce a cazut pe fereastra Spitalului din Medgidia

Medicii au declarat decesul unei fetite de patru ani care a cazut, vineri dupa-amiaza, pe fereastra Spitalului Municipal Medgidia, potrivit Serviciului de Ambulanta Judetean SAJ) Constanta, transmite Agerpres.

UPDATE O fetita de un an si jumatate a murit dupa ce a cazut de la etajul al patrulea al Spitalului Medgidia

O fetita de un an si jumatate a murit, vineri dupa-amiaza, dupa ce a cazut de la etajul al patrulea al spitalului din Medgidia, acolo unde se afla internata impreuna cu mama sa. Femeia a lesinat, iar copilul a fost resuscitat zeci de minute, fara succes, relateaza News. ro.

Accident socant intr-un spital! Fetita de patru ani care a cazut pe fereastra a murit

O fetita de patru ani este in stop-cardio respirator dupa ce a cazut pe fereastra, vineri dupa-amiaza, de la etaj sectia de Pediatrie a Spitalului Municipal Medgidia, potrivit Serviciului de Ambulanta.

O fetita a murit dupa ce a cazut de la etajul patru al Spitalului din Medgidia

O fetita de un an si jumatate a murit dupa ce a cazut de la etajul al patrulea al Spitalului din Medgidia, informeaza news. ro. Copila era internata impreuna cu mama ei la sectia de pediatrie a unitatii.

O fetita de un an si jumatate a murit dupa ce a cazut de la etajul patru al Spitalului din Medgidia

Fetita era internata la Sectia Pediatrie a Spitalului din Medgidia. Mama care era cu copilul in spital a intrat in stare de soc si nu poate da mai multe informatii.

UPDATE O fetita de un an si jumatate a murit dupa ce a cazut de la etajul patru al Spitalului din Medgidia. Mama a scapat copilul de la geam

Fetita era internata la Sectia Pediatrie a Spitalului din Medgidia. Mama care era cu copilul in spital a intrat in stare de soc si nu poate da mai multe informatii.

Tragedie in Italia. Patru copii au murit dupa ce tatal lor a dat foc apartamentului in care locuiau

Un barbat de 49 de ani a dat foc apartamentului in care locuia alaturi de cei patru copii ai sai si sotie. in urma incendiului, au murit atat el, cat si toti cei patru copii ai cuplului,.

Scene de groaza la Ploiesti. O femeie a murit dupa ce a cazut de la etaj

O femeie in varsta de aproximativ 60 de ani a murit dupa ce a cazut de la etajul unui bloc situat in cartierul Nord din Ploiesti. Deocamdata nu se stie daca este vorba despre un accident sau despre o sinucidere.

Un biciclist, victima vremii. A murit dupa ce s-a dezechilibrat din cauza vantului si a fost lovit de o masina

Un biciclist din judetul Timis a murit, marti, dupa ce s-a dezechilibrat din cauza vantului puternic si a cazut in fata unei masini care incerca sa-l depaseasca. Accidentul s-a produs,.

A fost deschisa circulatia la 4 benzi pe intreaga centura de Nord-Vest a Capitalei. Tronsonul intreg - 9 km - e inca santier dupa mai bine de patru ani de lucrari

A fost deschisa circulatia la 4 benzi si pe pasajul care tranziteaza apeductele Apa Nova, pozitionat la km 57+740 al Centurii de Nord-Vest a Capitalei, anunta Compania de Drumuri intr-un comunicat. Lucrarile incheiate astazi se adauga sectorului de 7,5 km, cuprins intre km 55+465 intersectia dintre Centura Bucurestiului cu A1) si km 63+400, care a fost deschis la 4 benzi in urma cu aproximativ doua luni, sustine CNAIR. Lucrarile pentru modernizarea si largirea la patru benzi a 9 km din centura Capitalei intre A1 si DN7 au inceput in 2013.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )