Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adrian Ionel - suspendat din functia de director al Unifarm

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Adrian Ionel - suspendat din functia de director al Unifarm

Membrii Consiliului de Administratie al CN Unifarm SA au aprobat constatarea suspendarii de drept a contractului de director general in cazul lui Adrian Ionel, incepand cu 23 iunie, dar nu mai tarziu de 14 iulie, data incetarii de drept a mandatului. continuă pe Wall-Street Ro

Adrian Ionel a fost suspendat din functia de director al Unifarm. Mandatul sau urma sa expire pe 14 iulie

Adrian Ionel a fost suspendat din functia de director al Unifarm, anunta Ministerul Sanatatii. Decizia a fost luata de membrii Consiliului de Administratie al Unifarm. Contractul de director al lui Adrian Ionel a fost suspendat incepand cu data de 23 iunie 2020, dar nu mai tarziu de data de 14 iulie 2020, data incetarii de drept a mandatului de director general, precizeaza Ministerul Sanatatii. Ionut Popescu a fost numit director interimar al Unifarm.

Adrian Ionel, acuzat de DNA ca ar fi cerut mita 760.000 de euro, suspendat din functia de director al Unifarm. Ionut Ionescu, numit interimar la conducerea companiei

Consiliul de Administratie al Unifarm a aprobat, miercuri, suspendarea contractului de director general al lui Adrian Ionel, urmarit penal de DNA pentru ca ar fi cerut 760. 000 de euro mita pentru a incheia un.

Adrian Ionel, acuzat de luare de mita, a fost suspendat din functia de director general al Unifarm

Membrii Consiliului de Administratie al Companiei Nationale Unifarm SA au aprobat constatarea suspe.

Tataru: Voi solicita demiterea lui Adrian Ionel daca Consiliul de Administratie al Unifarm nu ia o decizie

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca, in cazul in care nu se va lua o decizie in urma intrunirii Consiliului de Administratie al Unifarm, va solicita demiterea lui Adrian Ionel atat din functia de director general al companiei, cat si din CA al companiei de stat.

NELU TATARU: Daca nu se ia o decizie, voi solicita demiterea atat din functia de director general, cat si din Consiliul de Administratie a domnului Adrian Ionel

Reactie la varful ministerului Sanatatii dupa punerea dub acuzare a sefului UNIFARM. Ministrul Nelu Tataru a spus ca va cere demiterea lui Adrian Ionel, acuzat ca ar fi luat mita, daca Consiliul de Administratie al companiei nu va veni cu o solutie de inlocuire a acestuia din functie, anunta Digi24. ro.

Nelu Tataru sustine ca va cere demiterea lui Adrian Ionel de la conducerea Unifarm daca decizia nu va fi luata de Consiliul de Administratie al companiei

UPDATE, 23 iunie, ora 21. 00: Ministrul Sanatatii a declarat ca daca nu se va lua nicio decizie la intrunirea Consiliului de Administratie al Unifarm, atunci el va solicita demiterea lui Adrian Ionel atat din fun.

Consiliul de administratie al Unifarm l-a suspendat pe Ionel Adrian din functia de director general

Consiliul de Administratie al Unifarm a decis, miercuri, suspendarea contractului de director general al lui Ionel Adrian, plasat sub control judiciar de catre DNA. De asemenea, a fost numit in functia de director general Ionut Ionescu, cu un mandat de patru luni, dar nu mai Tarziu de finalizarea procesului de recrutare a unui nou director, conform News. ro.

Ce avere are Adrian Ionel, acuzat de DNA ca a cerut mita 760.000 de euro: Seful Unifarm nu detine nicio proprietate

Adrian Ionel, directorul suspendat al Unifarm acuzat de procurorii DNA ca a cerut mita 760. 000 de euro pentru atribuirea unui contract de achizitie de echipamente de protectie in timpul pandemiei de coronavirus, traieste din salariul de la Unifarm si din veniturile de membru al unor consilii de administratie. El nu detine nicio proprietate si nici depozite bancare, potrivit celei mai recente declaratii de avere, publicate pe site-ul Unifarm in iunie 2017.

Adrian Ionel Unifarm, artizanul demolarii Institutului Cantacuzino

Cercetat de procurorii DNA pentru ca ar fi cerut 760. 000 de euro pentru atribuirea unui contract de achizitie de echipamente de protectie, in timpul pandemiei de COVID-19, Adrian Ionel, directorul suspendat de la conducerea Companiei Nationale Unifarm SA, este acuzat ca a pus umarul si la distrugerea productie de vaccinuri de la Institutul Cantacuzino. Cel putin asta sustine liderul sindicatului Cantacuzino, Catalin Bazac.

Cine este Adrian Ionel, directorul Unifarm, acuzat de procurorii DNA ca ar fi cerut mita 760.000 de euro

Adrian Ionel, directorul general al Companiei Nationale Unifarm SA, este urmarit penal sub control judiciar pentru cinci fapte de coruptie in legatura cu un contract de achizitie a echipamentelor de protectie.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )