Libnet.ro
UNICEF

06:45

AFP: Dacia cu modelul sau low cost s-a impus pe piata automobilelor.

România Liberă România Liberă,
AFP: Dacia cu modelul sau low cost s-a impus pe piata automobilelor.

In doar cativa ani, constructorul Dacia cu autoturismele sale ieftine s-a impus pe piata automobilelor gratie unui concept inedit ale carui beneficii ajuta acum compania-mama, Renault, sa se mentina intr-o perioada de criza economica, relateaza AFP, citat de Agerpres. La sapte ani de la lansarea Logan, Dacia prezinta la Salonul Auto de la Paris cea de-a doua sa generatie de automobile de oras si o varianta modernizata a modelului Sandero, care a aparut in 2008. Acesta permite efectuarea . continuă pe România Liberă

AFP: Dacia, cu modelul sau low cost, s-a impus pe piata automobilelor

Constructorul Dacia a avut nevoie doar de cativa ani pentru a se impune pe piata automobilistica cu autoturismele sale ieftine, succesul datorandu-se unui concept inedit ale carui beneficii ajuta acum compania-mama, Renault, sa se mentina pe linia de plutire intr-o perioada de criza economica, relateaza AFP.

Reuters, dupa lansarea noilor modele Dacia: Piata low-cost ameninta producatorii de lux

Piata in crestere a autovehiculelor low-cost incepe sa ameninte marcile din segmentul mijlociu de pret, inclusiv brandurile-mama. Astazi, masinile de criza ajung din urma brandurile considerate.

AFP: Dacia s-a impus pe piata automobilelor. Produsele sale nu au deocamdata concurenta

In doar cativa ani, constructorul Dacia cu autoturismele sale ieftine s-a impus pe piata automobilelor gratie unui concept inedit ale carui beneficii ajuta acum compania-mama, Renault, sa se mentina intr-o.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )