Libnet.ro
UNICEF

01:05

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Sibiu: ACL reclama distribuirea de materiale electorale si buletine de vot specimen cu Victor Ponta

Adevărul Adevărul,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Sibiu: ACL reclama distribuirea de materiale electorale si buletine de vot specimen cu Victor Ponta

Reprezentantii ACL Sibiu au sesizat, duminica, Biroul Electoral Judetean BEJ) ca in mai multe localitati din judet consilieri locali ai PSD si PC au distribuit materiale electorale si buletine de vot specimen cu numele lui Victor Ponta, in acest caz fiind anuntata si Politia. continuă pe Adevărul

Alegeri prezidentiale 2014. Acuzatii ACL Sibiu: bauturi alcoolice gratis pentru a incuraja satenii dintr-o comuna sa voteze cu Ponta

ACL Sibiu a sesizat Biroul Electoral Judetean in legatura cu acuzatiile aduse consilierilor locali PSD-PC din comuna Rosia, care ii indeamna pe cetateni sa voteze cu Victor Ponta, la un bar aflat la mai putin de 100 de metri de sectia de votare. Oamenii primesc, gratis, bauturi alcoolice, dar si materiale electorale pro-Victor Ponta, se arata in sesizare.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. ACL Sibiu a sesizat BEJ privind nereguli la doua sectii de votare unde ar fi votat multe persoane pe listele suplimentare

ACL Sibiu acuza nereguli la doua sectii de votare din municipiul Sibiu unde mai multe persoane au votat pe listele suplimentare.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Ce spun liderii politici de la Sibiu dupa anuntarea exit poll-urilor din turul I VIDEO

Principalii lideri politici de la Sibiu, cei ai ACL si PSD, au comentat rezultatele exit poll-urilor imediat dupa anuntarea acestora, la sediile de partid.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Presedintele PSD Alba acuza ACL de actiuni masive de vot multiplu si cere interventia Politiei

Presedintele PSD Alba, deputatul Ioan Darzu, acuza ACL ca desfasoara in judet o actiune masiva de vot multiplu in ultima ora a alegerilor prezidentiale, solicitand interventia Politiei pentru identificarea a zeci de masini care transporta persoane la urne, conform Mediafax.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. VIDEO Peste 50 de reprezentanti ai ACL si ai studentilor picheteaza Prefectura Cluj si cer demisia prefectului. Striga Jos Ponta!

Peste 30 de reprezentanti ai ACL Cluj si ai studentilor clujeni picheteaza la aceasta ora sediul Prefecturii Cluj in semn de protest ca studentii nu mai pot vota. La protestul spontan participa si senatorul Alin Tise, consilierii judetene Mihai Seplecan, si Alexandru Coroian.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Bataie de joc la Cluj in sectiile de votare din zona studenteasca. ACL cere demisia prefectului

ACL Cluj crere demisia prefectului Clujului, Gheorghe Vuscan, acuzandu-l ca impiedica alegatorii sa voteze din cauza aglomeratiei si lipsei de formulare. Presedinta Biroului Electoral Cluj, Monica Trofin, recomanda clujenilor evitarea sectiilor din zona studenteasca, unde la cozi se sta cel putin 30 de minute.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 ACL Gorj a depus o sesizare la BEJ: mai multi presedinti au refuzat sa elibereze copii dupa listele suplimentare

Alianta Crestin Liberala Gorj a sesizat Biroul Electoral Judetean nr. 20 Gorj, dupa ce mai multi presedinti de sectii de votare din judet au refuzat sa elibereze copii dupa listele suplimentare de la ALEGERI PREZIDENTIALE 2014.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. VIDEO Peste 50 de reprezentanti ai studentilor si ai partidelor picheteaza Prefectura Cluj. Striga Jos Ponta! si Lasati-i sa voteze!

Peste 30 de reprezentanti ai ACL Cluj si ai studentilor clujeni picheteaza la aceasta ora sediul Prefecturii Cluj in semn de protest ca studentii nu mai pot vota. La protestul spontan participa si senatorul Alin Tise, consilierii judetene Mihai Seplecan, si Alexandru Coroian.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. VIDEO Peste 50 de reprezentanti ai partidelor picheteaza Prefectura Cluj. Striga Jos Ponta! si Lasati-i sa voteze!

Peste 50 de reprezentanti ai partidelor politice picheteaza la aceasta ora sediul Prefecturii Cluj in semn de protest ca studentii nu mai pot vota. La protestul spontan participa si senatorul Alin Tise, consilierii judetene Mihai Seplecan, si Alexandru Coroian.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 la Poiana Sibiului, comuna cu cei mai bogati oieri din Romania: Am votat ca sa se schimbe ceva!

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 De la tineri de 18 ani la varstnici de peste 80, oamenii s-au dus disciplinati la vot in Poiana Sibiului, comuna legendara in toata Romania pentru traditia oeritului si pentru casele-palat ale localnicilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )