Libnet.ro
UNICEF

13:46

Alegerile din Marea Britanie - Care sunt sansele ca Brexitul sa poata fi oprit?

Hotnews Hotnews,
 Alegerile din Marea Britanie - Care sunt sansele ca Brexitul sa poata fi oprit?

Alegerile generale din Marea Britanie n-au aprins inca spiritele. Partidele de opozitie sunt in deriva. Conservatorii Theresei May conduc detasat. continuă pe Hotnews

Parlamentul din Marea Britanie a fost dizolvat. incepe campania pentru alegerile legislative anticipate

In Marea Britanie, alegerile legislative anticipate se vor desfasura, in mod oficial, pe data de 8 iunie, iar campania tocmai a inceput, Parlamentul fiind dizolvat. Conservatorii aflati la putere au cerut votantilor sa o sustina pe sefa actuala a Guvernului, Theresa May, in conducerea puternica si stabila a tarii prin dificila perioada a Brexitului, potrivit DPA citat de Agerpres.

Theresa May acuza ca politicieni si oficiali europeni incearca sa se amestece in alegerile din Marea Britanie

Premierul britanic Theresa May a acuzat miercuri oficiali de la Bruxelles ca se amesteca in alegerile britanice, dupa ce a vizitat-o pe regina Elizabeta a II-a, marcand astfel dizolvarea Parlamentului si lansarea campaniei electorale, relateaza The Guardian si BBC.

Traian Basescu, despre alegerile din anul 2009, care ar fi fost fraudate in favoarea lui: Poate e cazul ca Parchetul General sa isi opreasca ancheta

Senatorul PMP Traian Basescu s-a declarat de acord, marti, cu propunerile de modificare referitoare la comisiile parlamentare de ancheta, apreciind ca poate este cazul ca Parchetul General sa isi opreasca ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009.

Extragerea LOTO din 30 aprilie. Care sunt numerele castigatoare

Noi trageri la LOTO 6 din 49, Loto 5 din 40 Noroc, Joker, Noroc Plus si Super Noroc au avut loc, duminica, 30 aprilie.

Marea Britanie nu se va mai putea baza pe autoritatea SUA in Orientul Mijlociu, dupa declansarea Brexitului

Marea Britanie nu se va mai putea baza pe autoritatea SUA in politica Orientului Mijlociu. Statul britanic va trebui sa lucreze indeaproape cu Europa pentru a se asigura ca acordul nuclear cu Iranul este respectat.

Premierul britanic avertizeaza ca negocierile de divort dintre Marea Britanie si UE vor fi dificile

Premierul britanic Theresa May a avertizat duminica intr-un interviu acordat BBC ca negocierile de divort dintre Marea Britanie si Uniunea Europeana UE) vor fi dificile, in raspuns la pozitia ferma adoptata sambata de liderii Uniunii referitor la tratativele privind iesirea Regatului Unit din blocul comunitar, transmite Reuters.

Divort dramatic intre Marea Britanie si UE. Theresa May ameninta cu lipsa unui acord. Merkel ironizeaza iluziile Londrei

Liderii Uniunii Europene au stabilit termenii divortului de Marea Britanie intr-o unitate deplina, transmitand Londrei sa nu-si faca nicio iluzie ca ar putea sparge Uniunea prin negocieri bilaterale.

Leul incepe saptamana la un curs de 4.54 in fata euro, ajutat de optimismul legat de alegerile din Franta si de faptul ca Grecia a ajuns la un acord preliminar cu creditorii sai

BNR a calculat in prima zi de tranzactionare a saptamanii o medie de 4. 54 lei/euro, cu un ban mai depreciat fata de sedinta de vineri. In fata francului elvetian, moneda nationala a ramas la nivelul de 4. 18 lei/chf, in timp ce fata de dolarul american leul a pierdut doi bani, ajungand marti la 4. 16/usd. Nu doar leul a avut acest comportament, ci toate monedele Europei emergente au pierdut teren fata de euro in aceasta dimineata, in conditiile in care euro se mentine fata de dolar peste nivelul de USD 1. 0910/EUR ajutat de optimismul legat de alegerile din Franta si de faptul ca Grecia a ajuns la un acord preliminar cu creditorii sai, acord care va deschide calea pentru discutii legate de reducerea datoriilor elene.

S-a vindecat de cancer, dar a murit in timpul unei petreceri. Gestul necugetat pe care l-a facut

O tanara de 15 ani a primit a doua sansa la viata dupa un transplant de ficat. Fusese doagnosticata cu cancer, iar sansele ei la viata ar fi fost nule fara procedura. Insa Sherie-Lea James, din Marea Britanie, nu a.

Parlamentul Marii Britanii a fost dizolvat: A inceput oficial campania pentru alegerile legislative de pe 8 iunie

A inceput campania electorala pentru alegerile legistaive din Marea Britanie, Parlamentul de la Londra fiind dizolvat, informeaza DPA, potrivit Agerpres. Conservatorii care se afla acum la putere le.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )