Libnet.ro
UNICEF

13:15

Alexandra Stan este din nou indragostita. Cine este noul ei iubit

Playtech Playtech,
Alexandra Stan este din nou indragostita. Cine este noul ei iubit

Alexandra Stan nu se mai ascunde de ochii curiosilor si vine cu o imagine aparte cu aceasta in preajma noului amorez. Cine este barbatul care i-a furat inima? Cine este noul iubit al Alexandrei Stan? Sarut patimas in public Alexandra Stan iubeste din nou! Celebra artista a uitat de trecut si se bucura de nou . continuă pe Playtech

Alexandra Stan da marea lovitura. Nimeni nu se astepta sa reuseasca

In 2019, Alexandra Stan a aniversat 10 ani de activitate in muzica. Frumoasa cantareata a cucerit intreaga lume cu hitul Mr. Saxobeat, iar de-a lungul carierei sale, artista a lansat patru albume, Saxobeats, Unlocked, Alesta si Mami. Alexandra Stan da marea lovitura Alexandra Stan este singura cantareata din Romania care are o melodie ce depaseste .

Coronavirus. Statele Unite si-au depasit din nou recordul de noi cazuri, cu aproape 100.000 de infectari in 24 de ore

Statele Unitesi-au depasit din nou recordul de cazuri de coronavirus pentru o singura zi. Aproape 100. 000 de cazuri de infectii cu noul coronavirus au fost detectate miercuri in Statele Unite ale.

Ce salarii au localnicii din Las Fierbinti. Cine sunt cel mai bine platiti in serial si de ce

Serialul Las Fierbinti este una dintre cele mai populare si mai de succes productii TV din Romania, fiind vizionata de milioane de romani, in fiecare marti si joi. Filmarile acestei comedii romanesti au inceput la data de 1 martie 2012, intreaga actiune desfasurandu-se in orasul Fierbinti-Targ, judetul Ialomita. Las Fierbinti, lider de audienta marti seara .

Nicoleta Luciu a ajuns din nou pe mainile medicilor. Ce decizie a luat vedeta

Nicoleta Luciu a ajuns din nou pe mainile medicilor, dupa ce vedeta a luat decizia ca este timpul pentru o noua interventie estetica. Desi disparuta de mult timp din lumina reflectoarelor, Nicoleta Luciu se mentine in continuare in forma si apeleaza chiar la diverse trucuri pentru a beneficia de un ten perfect. Nicoleta Luciu a .

CIOLACU: Mai mult ca sigur toata Romania va intra din nou in stare de urgenta si in carantina

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, este de parere ca toata Romania va intra din nou in stare de urgenta si carantina, dar ca acest lucru se va intampla dupa alegeri, relateaza Agerpres.

VIDEO Municipiul Suceava ar putea intra din nou in carantina - primar

Municipiul Suceava ar putea intra din nou in carantina, la inceputul lunii decembrie, din cauza numarului mare de cazuri de COVID-19 si a cresterii constante a ratei de infectare, a avertizat miercuri, primarul Ion Lungu. Reamintim ca la Suceava a fost cel mai mare focar de coronavirus din Romania, iar municipiul resedinta de judet si opt comune invecinate au fost in carantina doua saptamani, incepand cu 30 martie.

UPDATE Curtea Constitutionala amana din nou o decizie privind impozitarea pensiilor speciale cu 85%

Curtea Constitutionala a amanat din nou miercuri, pentru a treia oara, pronuntarea unei decizii asupra sesizarilor privind legea care prevede impozitarea pensiilor speciale cu 85%. Actul normativ a fost contestat de catre inalta Curte de Casatie si Justitie si de catre Avocatul Poporului, pe motiv ca ar fi vorba despre o dubla impozitare.

Romania, din nou in stare de urgenta si carantina: argumentele lui Ciolacu pentru pronosticul sumbru

Imaginea PSD in randul romanilor este mai trista ca niciodata. Din acest motiv, Marcel Ciolacu face tot ce este posibil pentru a convinge Guvernul si presedintele sa mute alegerile.

EXCLUSIV Presa anti-Trump il poate face din nou presedinte pe republican. Sebastian Fitzek, politolog: Profita de psihologia inversa a maselor

Marele adversar al lui Donald Trump nu este Joe Biden, ci presa americana, crede politologul Sebastian Fitzek. Din multe puncte de vedere, Donald Trump intruchipeaza excelent modelul liderului populist.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )