Libnet.ro
UNICEF

14:15

Alina Gorghiu: PNL ii va cere in fiecare zi lui Victor Ponta sa isi dea demisia. ii cer ca acum, la sfarsitul carierei sale politice, sa faca un prim gest de barbat politic (VIDEO)

B1 B1,
Alina Gorghiu: PNL ii va cere in fiecare zi lui Victor Ponta sa isi dea demisia. ii cer ca acum, la sfarsitul carierei sale politice, sa faca un prim gest de barbat politic (VIDEO)

Alina Gorghiu, conferinta de presa la sediul PNL, despre un fapt, in opinia noastra fara precedent in Romania. Un premier in functie este pus sub acuzare de DNA pentru fapte asimilate celor de coruptie care. continuă pe B1

Alina Gorghiu, despre planul PNL pentru debarcarea lui Victor Ponta: Fac un apel la responsabilitate fata de toti liderii PSD sa ii ceara lui Ponta demisia

Liberalii cer la unison cu presedintele Klaus Iohannis demisia lui Victor Ponta, dupa ce acesta a fost pus sub urmarire penala de procurorii DNA. Alina Gorghiu sustine ca se impune demisia urgenta a premierului,.

Alina Gorghiu: PNL va contesta la CCR reluarea votului. Cazul Sova e un indicator ca statul, sub PSD si Victor Ponta, este inca prizonier

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a publicat astazi un text pe contul sau de Facebook in care le multumeste senatorilor liberali pentru ca au votat corect si sustine ca este nedrept ca formatiunea pe care o conduce sa fie invinovatita pentru rezultatul votului.

Presedintele Iohannis ii cere DEMISIA lui Victor Ponta. Premierul NU vrea sa plece din fruntea Guvernului

Presedintele Klaus Iohannis poate dispune SUSPENDAREA din functie a premierului Victor Ponta, deoarece fata de acesta DNA cere urmarirea penala pentru infractiuni de conflict de interese savarsite in calitate de premier. Aceasta norma legala este prevazuta in Legea 115/1999 privind raspunderea ministeriala, articolul 17.

Iohannis cere demisia premierului Victor Ponta: ,,I-am comunicat

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, vineri, ca, in conditiile in care DNA a comunicat ca premierul Victor Ponta este invinuit de fapte penale, i-a solicitat demisia acestuia, el spunand ca, in opinia sa, este o situatie imposibila.

Gorghiu: PNL ii va cere lui Ponta demisia in fiecare zi si e dispus la orice sacrificiu

PNL ii va cere in fiecare zi demisia premierului Victor Ponta, a declarat, sambata, co-presedintele PNL Alina Gorghiu, care a sustinut ca PNL este dispus la orice sacrificiu, inclusiv al picarii guvernelor sale in Parlament, pentru ca astfel sa fie declansate alegerile anticipate.

Victor Ponta: Doar Parlamentul ma poate demite

Klaus Iohannis ii cere demisia lui Victor Ponta * Victor Ponta, urmarit penal in dosarul lui Dan Sova * Ponta a emis, in octombrie 2007 - decembrie 2008, 17 facturi fiscale in valoare de 181. 439,98 lei, cheltuieli ce nu au la baza operatiuni reale * in august 2011 s-au intocmit in fals 16 inscrisuri corespunzatoare cate unei luni din intervalul septembrie 2007 - decembrie 2008. * Cele 16 inscrisuri falsificate de Ponta Victor-Viorel au fost tehnoredactate prin metoda copy paste * Ponta a folosit o parte din sumele obtinute pentru cumpararea a doua apartamente de lux * Procurorii continua urmarirea penala si sub aspectul savarsirii a trei infractiuni de conflict de interese ------------ * ACTUALIZARE 13:22 Ponta: Doar Parlamentul ma poate demite Premierul Victor Ponta a transmis ca a fost numit in functie de Parlamentul Romaniei si doar Parlamentul poate sa il demita. ------------ *Biroul Permanent al Camerei se reunese la 17:00 pentru a demara procedurile cu privire la Ponta --- * Ponta, in martie: Demisionez ca premier daca e un dosar in care fata de mine incepe urmarirea penala ------------ * Ponta prezinta acte in care scrie ca nu a lucrat cu CE Rovinari-Turceni si nu a fost asociat cu Sova ------------ * Senatorul PSD Dan and Sova, la DNA ------------ Premierul Victor Ponta a fost pus sub urmarire penala in dosarul senatorului Dan Sova, pentru fapte savarsite in perioada in care era avocat.

Victor Ponta: Doar Parlamentul ma poate demite

Ponta a trimis o scrisoare explicativa ambasadelor SUA si UE * Klaus Iohannis ii cere demisia lui Victor Ponta * Victor Ponta, urmarit penal in dosarul lui Dan Sova * Ponta a emis, in octombrie 2007 - decembrie 2008, 17 facturi fiscale in valoare de 181. 439,98 lei, cheltuieli ce nu au la baza operatiuni reale * in august 2011 s-au intocmit in fals 16 inscrisuri corespunzatoare cate unei luni din intervalul septembrie 2007 - decembrie 2008. * Cele 16 inscrisuri falsificate de Ponta Victor-Viorel au fost tehnoredactate prin metoda copy paste * Ponta a folosit o parte din sumele obtinute pentru cumpararea a doua apartamente de lux * Procurorii continua urmarirea penala si sub aspectul savarsirii a trei infractiuni de conflict de interese ------------ *ACTUALIZARE 17:25 Biroul permanent trimite Comisiei juridice cererea in cazul lui Ponta Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis, azi, sa trimita solicitarea procurorului general in cazul lui Victor Ponta la Comisia juridica, aceasta urmand sa informeze cand intocmeste raportul, termenul maxim fiind de doua saptamani, a precizat secretarul Camerei, Ion Ciolacu. ------------ * Kovesi: Ponta a fost citat sa se prezinte la DNA in urma cu mai multe zile, fara legatura cu motiunea ------------ * Ponta, in martie: Demisionez ca premier daca e un dosar in care fata de mine incepe urmarirea penala ------------ Premierul Victor Ponta a fost pus sub urmarire penala in dosarul senatorului Dan Sova, pentru fapte savarsite in perioada in care era avocat.

Victor Ponta: Doar Parlamentul ma poate demite

Iohannis: Ponta mi-a spus, la Cotroceni, ca se va gandi la demisie * Biroul permanent trimite Comisiei juridice cererea in cazul lui Ponta * Ponta a trimis o scrisoare explicativa ambasadelor SUA si UE * Klaus Iohannis ii cere demisia lui Victor Ponta * Ponta a emis, in octombrie 2007 - decembrie 2008, 17 facturi fiscale in valoare de 181. 439,98 lei, cheltuieli ce nu au la baza operatiuni reale * in august 2011 s-au intocmit in fals 16 inscrisuri corespunzatoare cate unei luni din intervalul septembrie 2007 - decembrie 2008. * Cele 16 inscrisuri falsificate de Ponta Victor-Viorel au fost tehnoredactate prin metoda copy paste * Ponta a folosit o parte din sumele obtinute pentru cumpararea a doua apartamente de lux * Procurorii continua urmarirea penala si sub aspectul savarsirii a trei infractiuni de conflict de interese ------------ *ACTUALIZARE 21:39 Iohannis, despre o nominalizare a lui Predoiu: Tind sa-mi pastrez si sa-mi indeplinesc promisiunile Presedintele Iohannis spune ca, in eventualitatea unei demisii a premierului Ponta, va consulta partidele si in functie de aceasta va face propunerea de premier, iar la intrebarea daca ramane la nominalizarea lui Catalin Predoiu a raspuns ca tinde sa-si pastreze si indeplineasca promisiunile. ------------ * Kovesi: Ponta a fost citat sa se prezinte la DNA in urma cu mai multe zile, fara legatura cu motiunea ------------ * Ponta, in martie: Demisionez ca premier daca e un dosar in care fata de mine incepe urmarirea penala ------------ Premierul Victor Ponta a fost pus sub urmarire penala in dosarul senatorului Dan Sova, pentru fapte savarsite in perioada in care era avocat.

PNL cere alegeri anticipate. Gorghiu: E nevoie de un parlament care sa traga in aceeasi directie cu guvernul si cu presedintele

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa, ca organizarea alegerilor anticipate este necesara si actuala, transmite Mediafax. Pentru declansarea anticipatelor, Gorghiu a spus ca liberalii sunt in stare de orice sacrificiu si ca ii vor cere in fiecare zi demisia lui Victor Ponta.

PNL: Victor Ponta trebuie sa demisioneze imediat, acuzatiile impotriva sa sunt incompatibile cu functia de prim-ministru

Copresedintii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga cer demisia lui Victor Ponta din functia de prim-ministru, si fac apel la seful Guvernului sa recurga la acest gest pentru a evita o criza politica. Victor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2471 seconds )