Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ambasada SUA din Bruxelles, evacuata din cauza a doua vehicule suspecte

B1 B1,
Ambasada SUA din Bruxelles, evacuata din cauza a doua vehicule suspecte

Ambasada Statelor Unite din Bruxelles si alte cladiri din apropiere au fost evacuate pentru o ora, miercuri dupa-amiaza, din cauza a doua vehicule suspecte, informeaza NBC News. Vehiculele suspecte, in care se. continuă pe B1

Amenintare cu bomba la Ambasada Ungariei din Capitala. Echipele de interventie fac verificari

O echipa de interventie de la Brigada Antiterorista si mai multi pirotehnisti s-au deplasat la Ambasada Ungariei din Capitala, pentru a face verificari in urma unei amenintari cu bomba care a fost primita duminica, inainte de ora 12. 00, au declarat, pentru Mediafax, surse oficiale.

VIDEO UPDATE Ameninţare cu bombă la Ambasada Ungariei din Capitală a fost o alarma falsa. Un copil a sunat la 112

Amenintarea cu bomba la Ambasada Ungariei din Capitala s-a dovedit a fi falsa si a fost facuta de un copil care a sunat la 112, a declarat, pentru Mediafax, Adam Balasz, consilier politic al Ambasadei, potrivit caruia incidentul nu are & ;nicio legatura politica& ;.

Ambasada SUA a lansat un nou serviciu de programare a interviurilor pentru viza

Ambasada Statelor Unite ale Americii la Bucuresti anunta lansarea unui nou serviciu de programare a interviurilor si a unei noi proceduri de solicitare a vizelor temporare, arata un comunicat de presa.

Jignirile pe strazile din Bruxelles, amendate cu pana la 250 de euro

Persoanele care injura pe strada vor primi amenzi de pana la 250 de euro. Se intampla la Bruxelles, unde primaria a decis ca orice forma de jignire va fi de acum inainte pedepsita. Masura isi propune.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )