Libnet.ro
UNICEF

10:45

O asistenta medicala din Botosani a murit la cateva zile dupa ce a fost declarata vindecata de Covid-19

Antena3 Antena3,
O asistenta medicala din Botosani a murit la cateva zile dupa ce a fost declarata vindecata de Covid-19

O asistenta medicala in varsta de 58 de ani, de la Spitalul Judetean de Urgenta Mavromati Botosani, a murit astazi, la Spitalul Municipal Dorohoi. Femeia a fost infectata cu coronavirus si internata la Terapie Intensiva, insa in urma cu cateva zile fusese declarata vindecata. continuă pe Antena3

Rata transmiterii virusului a depasit 1 in Germania, la cateva zile de la relaxarea partiala. Mii de nemti au iesit in strada

La doar cateva zile de la initierea primei faze de relaxare a restrictiilor, Germania ajuns la o rata de transmisibiliate a virusului de 1. 1, starnind ingrijorari ca un al doilea val pandemic este iminent, relateaza The Telegraph.

Armata Venezuelei sustine ca a capturat trei nave de lupta columbiene abandonate, la cateva zile de la presupusa tentativa esuata de invazie

Armata Venezuelei sustine ca a capturat trei nave de lupta columbiene abandonate, pe care soldatii le-au gasit, sambata, in timp ce patrulau in zona fluviului Orinoco, la doar cateva zile distanta de.

Cadrele medicale din Botosani s-au ales cu dosar penal dupa ce au cantat Imnul Covid impreuna cu bolnavii (VIDEO)

Mai multe cadre medicale care au cantat alaturi de pacientii infectati cu noul coronavirus imnul Covid fac obiectul unui dosar penal si al unei anchete a spitalului din Botosani. Oamenii le iau insa apararea, iar in spatiul public a aparut chiar o petitie in sprijinul acestora.

Cadrele medicale din Botosani s-au ales cu dosar penal dupa ce au cantat Imnul Covid impreuna cu bolnavii de coronavirus (VIDEO)

Mai multe cadre medicale, care au cantat alaturi de pacientii infectati cu noul coronavirus imnul Covid, fac obiectul unui dosar penal si al unei anchete a spitalului din Botosani. Oamenii le iau insa apararea, iar in spatiul public a aparut chiar o petitie in sprijinul acestora.

A murit langa casa, dupa ce a iesit cu motocicleta. Tatal s-a chinuit in zadar sa-l resusciteze

Tragedie fara margini pentru o familie din comuna Belcesti, judetul Iasi. Fiul, in varsta de 23 de ani, a decis sa iasa cu motocicleta in imprejurimi, desi vehiculul nu era inmatriculat, iar el nu avea carnet de conducere, asa ca de aici pana la accident nu a mai fost decat un pas.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )