Libnet.ro
UNICEF

19:45

Cadrele medicale din Botosani s-au ales cu dosar penal dupa ce au cantat Imnul Covid impreuna cu bolnavii (VIDEO)

Antena3 Antena3,
Cadrele medicale din Botosani s-au ales cu dosar penal dupa ce au cantat Imnul Covid impreuna cu bolnavii (VIDEO)

Mai multe cadre medicale care au cantat alaturi de pacientii infectati cu noul coronavirus imnul Covid fac obiectul unui dosar penal si al unei anchete a spitalului din Botosani. Oamenii le iau insa apararea, iar in spatiul public a aparut chiar o petitie in sprijinul acestora. continuă pe Antena3

Cadrele medicale din Botosani s-au ales cu dosar penal dupa ce au cantat Imnul Covid impreuna cu bolnavii de coronavirus (VIDEO)

Mai multe cadre medicale, care au cantat alaturi de pacientii infectati cu noul coronavirus imnul Covid, fac obiectul unui dosar penal si al unei anchete a spitalului din Botosani. Oamenii le iau insa apararea, iar in spatiul public a aparut chiar o petitie in sprijinul acestora.

Reactia lui Catarama dupa ce s-a ales cu dosar penal: Gestul meu este patriotic

Viorel Catarama a declarat nu intelege de ce procurorii i-au deschis dosar penal, afirmand ca gestul sau este unul patrionic, menit a demonstra ca masurile luate de autoritati sunt incorecte.

UE trimite 1,5 milioane de masti catre cadrele medicale din statele membre, inclusiv din Romania

In zilele urmatoare, 1,5 milioane de masti medicale vor fi distribuite unui numar de 17 state membre si Regatului Unit, pentru a proteja cadrele medicale impotriva noului coronavirus.

Viorel Catarama s-a ales cu dosar penal dupa ce a imbratisat voluntar bolnavii de Covid-19: Nu cred ca e legal

Omul de afaceri Viorel Catarama, presedintele Partidului Dreapta Liberala, s-a ales cu dosar penal pentru infractiunea de zadarnicire a combaterii bolilor, dupa ce s-a dus sa se infecteze voluntar cu noul coronavirus in comuna Barbulesti, Ialomita, unde, pana acum, peste 70 de persoane au fost diagnosticate cu noul virus.

Ce au patit cadrele medicale care au cantat imnul COVID la Botosani. Este rusinos sa se intample asa ceva!

Un adevarat scandal s-a iscat la Botosani dupa ce mai multe cadre medicale au cantat alaturi de pacienti, toti infectati cu noul coronavirus, un imn al COVID intr-un salon de la Sectia de Infectioase a Spitalului Judetean Botosani. Toti cei implicati fac obiectul unui dosar penal si al unei anchete a spitalului. Multi botosaneni le iau insa apararea.

Dosar penal pentru Viorel Catarama, dupa ce a mers sa se infecteze voluntar cu coronavirus

Omul de afaceri Viorel Catarama, presedintele Partidului Dreapta Liberala, s-a ales cu dosar penal dupa ce s-a dus sa se infecteze voluntar cu noul coronavirus in comuna Barbulesti, Ialomita, unde, pana acum, peste 70 de persoane au fost infectate.

Dosar penal pe numele lui Viorel Catarama dupa ce a mers intr-o localitate unde sunt cazuri COVID

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Urziceni i-au deschis dosar penal lui Viorel Catarama, dupa ce a fost intr-o localitate din Ialomita, unde sunt 70 de cazuri de COVID, pentru a se infecta cu noul coronavirus, noteaza Mediafax. Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Urziceni au deschis un dosar penal pe numele milionarului Viorel Catarama, pentru infractiunea de zadarnicire a combaterii bolilor, fapta prevazuta si pedepsita de art. 352 din Codul Penal.

Dosar penal pe numele lui Viorel Catarama, dupa ce s-a infectat intentionat cu noul coronavirus

Parchetul de pe langa Judecatoria Urziceni a deschis un dosar penal pe numele lui Viorel Catarama pentru savarsirea infractiunii de zadarnicire a combaterii bolilor, dupa ce omul de afaceri a mers intr-o comuna din judetul Ialomita pentru a se infecta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )