Libnet.ro
UNICEF

10:45

ATRACTIV. Mutu e dorit de trei echipe din Franta.

România Liberă România Liberă,
ATRACTIV. Mutu e dorit de trei echipe din Franta.

Atacantul Adrian Mutu are oferte de la Montpellier, Toulouse si Saint Etienne, a declarat, pentru site-ul tuttomercatoweb. com, agentul jucatorului, Ludovic Fattizzo, titreaza Mediafax. Mutu se simte foarte bine la Ajaccio, mai are doi ani de contract, a marcat 13 goluri si a lovit bara de opt ori, daca mingea intra in poarta la aceste ratari, ar fi fost pe locul trei in topul golgheterilor. E cautat de alte echipe franceze precum Montpellier, Toulouse si Saint Etienne si sincer l-as putea . continuă pe România Liberă

Mutu are trei oferte din Franta

Sansele ca Adrian Mutu sa revina in Liga 1 in aceasta vara, asa cum s-a speculat la un moment dat, sunt extrem de mici spre deloc.

Adrian Mutu se desparte de Ajaccio. E dorit de trei echipe mai bune din Franta

Atacantul Adrian Mutu are oferte de la Montpellier, Toulouse si Saint Etienne, a declarat, pentru site-ul tuttomercatoweb. com, agentul jucatorului, Ludovic Fattizzo.

Unii romani sunt dependenti de paine si circ. Trei hoti din Timisoara au furat mancare si televizoare

Trei barbati din Timisoara au decis sa-si faca cumparaturile de weekend, fara a plati insa nici un ban. Au dat spargeri in cateva magazine de cartier, de unde au furat mancare si doua televizoare.

O femeie din Franta, arestata pentru ca voia sa OMOARE 25 de persoane cu un BUZDUGAN.

O femeie de 28 de ani a fost arestata in Franta dupa ce si-a scris o lista cu 25 de persoane pe care voia sa le ucida, iar pe una dintre ele, o eleva, a lovit-o cu replica unei arme medievale. Fata de 12 ani a fost agresata luni in timp ce se indrepta spre scoala. Dupa reconstituirea faptelor, anchetatorii au ajuns la concluzia ca femeia a folosit un buzdugan in momentul violentei. Femeia sufera de probleme psihice, iar tatal ei, colectionar de arme, a semnalat disparitia unei replici a .

HARTA INTERACTIVA Firmele care vor construi 72 de km de autostrada pe trei tronsoane din Autostrada Lugoj-Deva, anuntate la noua luni de la inchiderea licitatiilor. Vezi traseul viitoarelor tronsoane de autostrada

La exact noua luni de la inchiderea licitatiilor, Departamentul pentru Infrastructura DPIIS) condus de Dan Sova a anuntat, joi, firmele castigatoare ce vor construi in total 72 de kilometri de autostrada pe loturile 2,3 si 4 din Autostrada Lugoj-Deva. Desi au trebuit 9 luni ca Guvernul sa atribuie contractele de autostrada finantate 85% nerambursabil de catre Uniunea Europeana, Departamentul condus de Dan Sova nu a precizat, in comunicatul de atribuire al contractelor trimis joi, care sunt si sumele pentru lucrari pe care le-au propus si cu care au castigat firmele mai sus prezentate. Vezi in articol o HARTA INTERACTIVA cu cele trei tronsoane de autostrada si cu ce autostrazi in constructie sau deja realizate se vor lega.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )