Libnet.ro
UNICEF

18:15

Mutu are trei oferte din Franta

Online Sport Online Sport,
Mutu are trei oferte din Franta

Sansele ca Adrian Mutu sa revina in Liga 1 in aceasta vara, asa cum s-a speculat la un moment dat, sunt extrem de mici spre deloc. continuă pe Online Sport

ATRACTIV. Mutu e dorit de trei echipe din Franta.

Atacantul Adrian Mutu are oferte de la Montpellier, Toulouse si Saint Etienne, a declarat, pentru site-ul tuttomercatoweb. com, agentul jucatorului, Ludovic Fattizzo, titreaza Mediafax. Mutu se simte foarte bine la Ajaccio, mai are doi ani de contract, a marcat 13 goluri si a lovit bara de opt ori, daca mingea intra in poarta la aceste ratari, ar fi fost pe locul trei in topul golgheterilor. E cautat de alte echipe franceze precum Montpellier, Toulouse si Saint Etienne si sincer l-as putea .

Unii romani sunt dependenti de paine si circ. Trei hoti din Timisoara au furat mancare si televizoare

Trei barbati din Timisoara au decis sa-si faca cumparaturile de weekend, fara a plati insa nici un ban. Au dat spargeri in cateva magazine de cartier, de unde au furat mancare si doua televizoare.

Torje are oferte din Rusia

Gabriel Torje, cel care are un post in continuare la echipa spaniola Granada, ar putea analiza doua oferte pe care le are din Rusia.

O femeie din Franta, arestata pentru ca voia sa OMOARE 25 de persoane cu un BUZDUGAN.

O femeie de 28 de ani a fost arestata in Franta dupa ce si-a scris o lista cu 25 de persoane pe care voia sa le ucida, iar pe una dintre ele, o eleva, a lovit-o cu replica unei arme medievale. Fata de 12 ani a fost agresata luni in timp ce se indrepta spre scoala. Dupa reconstituirea faptelor, anchetatorii au ajuns la concluzia ca femeia a folosit un buzdugan in momentul violentei. Femeia sufera de probleme psihice, iar tatal ei, colectionar de arme, a semnalat disparitia unei replici a .

HARTA INTERACTIVA Firmele care vor construi 72 de km de autostrada pe trei tronsoane din Autostrada Lugoj-Deva, anuntate la noua luni de la inchiderea licitatiilor. Vezi traseul viitoarelor tronsoane de autostrada

La exact noua luni de la inchiderea licitatiilor, Departamentul pentru Infrastructura DPIIS) condus de Dan Sova a anuntat, joi, firmele castigatoare ce vor construi in total 72 de kilometri de autostrada pe loturile 2,3 si 4 din Autostrada Lugoj-Deva. Desi au trebuit 9 luni ca Guvernul sa atribuie contractele de autostrada finantate 85% nerambursabil de catre Uniunea Europeana, Departamentul condus de Dan Sova nu a precizat, in comunicatul de atribuire al contractelor trimis joi, care sunt si sumele pentru lucrari pe care le-au propus si cu care au castigat firmele mai sus prezentate. Vezi in articol o HARTA INTERACTIVA cu cele trei tronsoane de autostrada si cu ce autostrazi in constructie sau deja realizate se vor lega.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )