Libnet.ro
UNICEF

13:00

Un barbat din Capitala, arestat dupa ce sechestrat si a violat o femeie

Antena3 Antena3,
Un barbat din Capitala, arestat dupa ce sechestrat si a violat o femeie

Un barbat in varsta de 37 de ani a fost retinut de politistii din Capitala sub acuzatia ca a violat o femeie de 50 de ani. Potrivit unui comunicat al Politiei Capitalei, politisti din cadrul Sectiei 19. continuă pe Antena3

Un barbat din Capitala a fost retinut de politisti, fiind banuit ca a sechestrat si violat o femeie de 50 de ani VIDEO

Politistii din Capitala au retinut duminica un barbat de 37 de ani acuzat ca ar fi sechestrat si violat o femeie de 50 de ani.

Strandul Moghioros din Capitala a fost inchis temporar, dupa ce 10 persoane au ajuns la spital

Strandul Moghioros din Capitala a fost inchis temporar, dupa ce mai multe persoane au acuzat ca se simt rau. Este vorba despre 6 copii care au fost transportati la Spitalul Grigore Alexandrescu si patru adulti care au ajuns la Spitalul Floreasca si la Spitalul Universitar. Strandul Moghioros din Capitala a fost inchis temporar Incidentul a .

Interventie de urgenta la un strand din Capitala. Echipajele SMURD au intervenit de urgenta dupa ce oamenilor li s-a facut rau: doi copii si cinci adulti, transportati la spital

Panica la un strand din Capitala. Mai multe ambulante au fost chemate sa intervina dupa ce oamenii au acuzat stari de rau. Zece oameni primesc acum ingrijiri medicale. O persoana a sunat la 112 si a.

Panica la un strand din Capitala. Echipajele SMURD au intervenit de urgenta dupa ce oamenilor li s-a facut rau: doi copii si cinci adulti, transportati la spital

Panica la un strand din Capitala. Mai multe ambulante au fost chemate sa intervina dupa ce oamenii au acuzat stari de rau. Zece oameni primesc acum ingrijiri medicale. O persoana a sunat la 112 si a.

Barbat din Iasi, abandonat de prieteni, pe munte, in toiul noptii, recuperat de Salvamont Zarnesti (Foto)

Un barbat din Iasi a avut nevoie de ajutorul salvamontistilor din Zarnesti, dupa ce, epuizat fizic, a fost abandonat in padure, de grupul de prieteni. Aventura barbatului a inceput duminica, cand impreun.

Un barbat din judetul Botosani a sunat la 112 si a anuntat ca este sechestrat. Dupa ore de cercetari, politistii au reusit sa dea de el

Un barbat de 44 de ani din judetul Botosani a sunat la 112 si a spus ca este sechestrat. Dupa ore de cercetari, oamenii legii au reusit sa dea de urma barbatului. Moldoveanul le-a povestit.

Jaf la o casa de amanet din Capitala

Persoane necunoscute au jefuit o casa de amanet din Sectorul 2, luni la pranz, dupa ce au imobilizat.

Calin Popescu Tariceanu, intalnire secreta cu Victor Ponta la un hotel din Capitala

Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE, a intrat in sedinta Camerei Deputatilor, dupa ce s-a intors de la o intalnire cu Victor Pontacare a avut loc la un hotel din Bucuresti, in aproapierea Palatului Pa.

Jaf ca in filme la o casa de amanet din Capitala

Politia Capitalei a anuntat luni producerea unui jaf la o casa de amanet din sectorul 2, o angajata fiind amenintata si imobilizata de persoane necunoscute, care au sustras bani si mai multe.

Un nou esec pentru RO-ALERT: urgia din Bucuresti, anuntata dupa ce a trecut

RO-ALERT, serviciul national care ar fi trebuit sa salveze vieti, are ceva probleme. Dupa o runda de testare, care a enervat o multime de utilizatori, acum RO-ALERT nu transmite la ora.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )