Libnet.ro
UNICEF

01:05

Basescu, despre Teodorovici prezidentiabil: Nu e solutie nici macar pentru contabil la scara de bloc

Hotnews Hotnews,
 Basescu, despre Teodorovici prezidentiabil: Nu e solutie nici macar pentru contabil la scara de bloc

Traian Basescu a afirmat vineri, intr-o interventie telefonica la Romania TV, ca Eugen Teodorovici nu este o solutie nici macar pentru contabil la o scara de bloc, comentand despre dorinta ministrului Finantelor de a candida in competitia interna a PSD pentru alegerile prezidentiale. continuă pe Hotnews

Teodorovici, prezidentiabilul PSD? Basescu: Nu e solutie nici macar pentru contabil la scara de bloc

Eugen Teodorovici nu e o solutie nici macar pentru contabil la o scara de bloc, daramite pentru Palatul Cotroceni, considera fostul presedinte Traian Basescu.

IN CADRUL PSD: Teodorovici si-a retras candidatura pentru presedinte executiv

Eugen Teodorovici si-a retras candidatura pentru functia de presedinte executiv, iar noul presedinte al PSD va fi ales intr-un singur tur, la congresul de maine al partidului, a decis Comitetul Executiv.

Ce stie sa faca Ministerul de Finante, daca nici macar executia bugetara nu o poate publica la timp?

Ministerul de Finante a uitat, din nou, sa publice la timp executia bugetara. Sa fie de vina faptul ca Eugen Teodorovici si-a schimbat statutul pe Facebook la potential candidat al PSD la alegerile prezidentiale? in noua sa calitate, ministrul de finante din guvernul Dancila, a declarat ca m-am gandit ca a sosit momentul sa aducem cu adevarat unitate intr-o societate dezbinata si mai mult echilibru intr-o civilizatie care ezita uneori sa-si manifeste credinta in valorile mostenite. Dar care sunt aceste valori? .

Gestul eroic al unui tata pentru fiul sau. Nu a stat nici macar un minut pe ganduri si a sarit dupa el

Un tata i-a luat locul lui Superman pentru cateva momente pentru a-si salva fiul cazut intr-o piscina. Albert Passavanti a spus ca instinctul paternal a preluat conducerea asupra corpului sau atunci.

Basescu, despre statul paralel: intalnirile oculte nu eu le aveam cu SRI si DNA, ci Dragnea si Ponta

Fostul presedinte Traian Basescu l-a acuzat pe Liviu Dragnea ca a facut parte, alaturi de Victor Ponta, din ceea ce social democratii au numit statul paralel. Acesta a spus ca cei doi lideri politici mergeau la vila SRI si purtau discutii despre lideri vulnerabili care urmau sa fie luati de DNA.

Basescu, despre Dancila: Va fi presedintele PSD, fara discutie. ii spulbera Vasilica

Fostul presedinte Traian Basescu spune ca actualul premier Viorica Dancila s-a dovedit a fi un politician care stie ce are de facut, dupa ce a scapat de presiunea lui Liviu Dragnea, considerand ca aceasta va prelua sefia PSD fara probleme si ii va invinge pe baronii vechi, relateaza Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )