Libnet.ro
UNICEF

11:45

Bodu: Nu doar PPE a votat impotriva lui Leonard Orban. Nu este potrivit pentru post.

România Liberă România Liberă,
Bodu: Nu doar PPE a votat impotriva lui Leonard Orban. Nu este potrivit pentru post.

Europarlamentarul PDL, Sebastian Bodu, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, ca nu doar PPE a votat impotriva candidaturii lui Leonard Orban la Curtea Europeana de Audit, mentionand ca e ca si cum ai trimite un silvicultor sa fie judecator la Curtea Europeana de Justitie, potrivit Mediafax. Bodu a declarat ca nu a votat in Comisia de Control Bugetar din PE, pentru ca au fost prezenti membrii titulari, insa a fost prezent la dezbateri. El a precizat ca inclusiv el ar fi votat impotriva . continuă pe România Liberă

Leonard Orban a fost respins de Comisia de control bugetar din PE pentru Curtea Europeana de Audit. Bodu: Guvernul incalca Tratatul UE propunandu-l pe Orban

Ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, a primit aviz negativ, miercuri seara, la Comisia de Control Bugetar din PE pentru postul de la Curtea Europeana de Audit, el primit 14 voturi impotriva si 12 voturi pentru, informeaza Mediafax.

Leonard Orban, respins de Comisia de Control Bugetar din PE pentru postul de la Curtea Europeana de Conturi

Ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, a primit aviz negativ de la Comisia de Control Bugetar din PE pentru postul de la Curtea Europeana de Audit. Candidatura sa a fost respinsa cu 14 voturi impotriva.

Leonard Orban a fost RESPINS pentru postul de la Curtea Europeana de Audit de Comisia de ...

Ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, a primit aviz negativ, miercuri seara, la Comisia de Control Bugetar din PE pentru postul de la Curtea Europeana de Audit, el primit 14 voturi impotriva si 12 voturi pentru, potrivit Mediafax.

Leonard Orban, audiat de Comisia de buget a PE pentru postul de la Curtea Europeana de Conturi.

Ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, va fi audiat, miercuri, la Bruxelles, de Comisia de Buget a Parlamentului European, in vederea obtinerii avizului pentru ocuparea postului de la Curtea Europeana de Conturi, potrivit Mediafax. Audierea lui Orban va avea loc in jurul orei locale 16. 00 si va dura in jur de 30-40 de minute, acesta trebuind sa ii convinga pe membrii Comisiei ca indeplineste conditiile necesare ocuparii postului de membru al Curtii Europene de Conturi de la .

Leonard Orban, aviz negativ la Curtea Europeana de Audit

Ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, a primit aviz negativ, miercuri seara, la Comisia de Control Bugetar din Parlamentul European pentru postul de la Curtea Europeana de Audit, el primit 14 voturi.

Leonard Orban, respins de Comisia de Control Bugetar din PE pentru postul de la Curtea Europeana de Audit

Leonard Orban, Ministrul Afacerilor Europene, a primit aviz negativ, in aceasta seara, la Comisia de Control Bugetar din PE pentru postul de la Curtea Europeana de Audit.

Leonard Orban, audiat miercuri de Comisia de buget a PE pentru postul de la Curtea Europeana de Conturi

Ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, urmeaza sa fie audiat, miercuri, la Bruxelles, de Comisia de Buget a Parlamentului European, in vederea obtinerii avizului pentru ocuparea postului de la Curtea.

Leonard Orban a discutat despre problema romilor la Consiliul Afaceri Generale al UE

Ministrul afacerilor europene Leonard Orban a luat parte ieri la Bruxelles, la reuniunea Consiliului Afaceri Generale al Uniunii Europene CAG) unde s-a ridicat printre altele si problema romilor, anunta ministerul intr-un comunicat de presa.

Leonard Orban participa luni la CAG, unde se discuta viitorul cadru financiar al UE.

Ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, va lua parte, luni, la reuniunea Consiliului Afaceri Generale al UE CAG), la Bruxelles, unde se va discuta despre viitorul cadru financiar multianual al Uniunii, semestrul european si pregatirea Consiliului European din 18-19 octombrie 2012, potrivit Mediafax. Potrivit unui comunicat MAEur, principalele puncte de pe agenda intalnirii sunt viitorul cadru financiar multianual al Uniunii Europene 2014-2020, semestrul european si pregatirea .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )