Libnet.ro
UNICEF

22:00

Leonard Orban a fost respins de Comisia de control bugetar din PE pentru Curtea Europeana de Audit. Bodu: Guvernul incalca Tratatul UE propunandu-l pe Orban

Hotnews Hotnews,
Leonard Orban a fost respins de Comisia de control bugetar din PE pentru Curtea Europeana de Audit. Bodu: Guvernul incalca Tratatul UE propunandu-l pe Orban

Ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, a primit aviz negativ, miercuri seara, la Comisia de Control Bugetar din PE pentru postul de la Curtea Europeana de Audit, el primit 14 voturi impotriva si 12 voturi pentru, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Comisia de control bugetar din PE a votat propunerea Monicai Macovei ca Agentiei Europene pentru Mediu sa nu i se aprobe descarcarea de gestiune pentru anul 2010, dupa ce anterior fusesera constatate nereguli

Rapoartele europarlamentarului Monica Macovei privind descarcarea de gestiune pentru 2010 a Agentiei Europene de Mediu EEA), Autoritatii Europene pentru Siguranta Alimentare EFSA) si a Agentiei Europene pentru Medicamente EMA) au fost votate astazi in Comisia de control bugetar din PE. Monica Macovei a propus ca Agentiei Europene de Mediu sa nu i se acorde descarcarea de gestiune pentru exercitiul financiar 2010, intrucat directorul executiv al Agentiei nu a transmis raspunsuri complete si corecte pentru remedierea neregulilor constatate in primul raport, aprobat la 10 mai 2012 de catre Parlamentul European, si pentru ca exista, in continuare, ingrijorari serioase privind gestionarea banilor contribuabililor sub aspectul conflictelor de interese, al contractarii de servicii si managementului.

Leonard Orban, respins de Comisia de Control Bugetar din PE pentru postul de la Curtea Europeana de Conturi

Ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, a primit aviz negativ de la Comisia de Control Bugetar din PE pentru postul de la Curtea Europeana de Audit. Candidatura sa a fost respinsa cu 14 voturi impotriva.

Leonard Orban, respins de Comisia de Control Bugetar din PE pentru postul de la Curtea Europeana de Audit

Leonard Orban, Ministrul Afacerilor Europene, a primit aviz negativ, in aceasta seara, la Comisia de Control Bugetar din PE pentru postul de la Curtea Europeana de Audit.

Leonard Orban a fost RESPINS pentru postul de la Curtea Europeana de Audit de Comisia de ...

Ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, a primit aviz negativ, miercuri seara, la Comisia de Control Bugetar din PE pentru postul de la Curtea Europeana de Audit, el primit 14 voturi impotriva si 12 voturi pentru, potrivit Mediafax.

Leonard Orban a fost respins de Comisia de control bugetar din PE pentru Curtea Europeana de Audit

Ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, a primit aviz negativ la Comisia de Control Bugetar din PE, pentru postul de la Curtea Europeana de Audit. Scorul a fost de 14 voturi impotriva si 12 voturi pentru.

Bodu: Nu doar PPE a votat impotriva lui Leonard Orban. Nu este potrivit pentru post.

Europarlamentarul PDL, Sebastian Bodu, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, ca nu doar PPE a votat impotriva candidaturii lui Leonard Orban la Curtea Europeana de Audit, mentionand ca e ca si cum ai trimite un silvicultor sa fie judecator la Curtea Europeana de Justitie, potrivit Mediafax. Bodu a declarat ca nu a votat in Comisia de Control Bugetar din PE, pentru ca au fost prezenti membrii titulari, insa a fost prezent la dezbateri. El a precizat ca inclusiv el ar fi votat impotriva .

Leonard Orban, aviz negativ la Curtea Europeana de Audit

Ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, a primit aviz negativ, miercuri seara, la Comisia de Control Bugetar din Parlamentul European pentru postul de la Curtea Europeana de Audit, el primit 14 voturi.

Leonard Orban, audiat de Comisia de buget a PE pentru postul de la Curtea Europeana de Conturi.

Ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, va fi audiat, miercuri, la Bruxelles, de Comisia de Buget a Parlamentului European, in vederea obtinerii avizului pentru ocuparea postului de la Curtea Europeana de Conturi, potrivit Mediafax. Audierea lui Orban va avea loc in jurul orei locale 16. 00 si va dura in jur de 30-40 de minute, acesta trebuind sa ii convinga pe membrii Comisiei ca indeplineste conditiile necesare ocuparii postului de membru al Curtii Europene de Conturi de la .

Orban, aviz negativ la Curtea Europeana de Audit. Europarlamentarii PDL, mobilizati de Macovei sa voteze iMPOTRIVA

Ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, a primit aviz negativ, miercuri seara, la Comisia de Control Bugetar din Parlamentul European pentru postul de la Curtea Europeana de Audit, el primit 14 voturi.

Leonard Orban, audiat miercuri de Comisia de buget a PE pentru postul de la Curtea Europeana de Conturi

Ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, urmeaza sa fie audiat, miercuri, la Bruxelles, de Comisia de Buget a Parlamentului European, in vederea obtinerii avizului pentru ocuparea postului de la Curtea.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )