Libnet.ro
UNICEF

10:30

Brexit: Cetatenii din Romania si celelalte state UE vor putea intra in Marea Britanie fara viza, dar vor dobandi mai greu dreptul la munca

Hotnews Hotnews,
 Brexit: Cetatenii din Romania si celelalte state UE vor putea intra in Marea Britanie fara viza, dar vor dobandi mai greu dreptul la munca

Cetatenii statelor membre UE vor putea intra fara viza in Marea Britanie dupa Brexit, dar vor putea munci doar daca vor indeplini noile conditii care ridica restrictii in fata imigrantilor, anunta The Guardian, citand un document guvernamental. continuă pe Hotnews

Cetatenii statelor UE vor putea intra in Marea Britanie fara viza, dar nu vor avea drept de munca

Cetatenii statelor membre Uniunii Europene vor putea intra fara viza in Marea Britanie dupa Brexit, dar vor putea munci doar daca vor indeplini noile conditii care ridica restrictii in fata imigrantilor, potrivit The Guardian.

Cetatenii europeni vor putea intra fara viza in Marea Britanie si dupa Brexit, dar se va produce o schimbare

Cetatenii statelor UE vor putea intra fara viza in Marea Britanie si dupa Brexit, dar vor putea munci doar daca vor indeplini anumite conditii noi, se arata intr-un document guvernamental,.

Cetatenii din UE vor putea intra fara viza in Marea Britanie chiar si dupa Brexit, anunta Londra

Guvernul britanic intentioneaza sa mentina calatoriile fara vize in Marea Britanie pentru cetatenii din Uniunea Europeana, chiar si dupa Brexit, iar planurile pentru sistemul britanic de imigrare urmeaza sa fie prezentate in toamna.

Anuntul facut de Wizz Air: Clientii vor putea bloca pretul unui bilet, urmand sa il achizitioneze mai tarziu

Compania aeriana low-cost, Wizz Air, a lansat serviciul Fare Lock, care permite clientilor sa blocheze pretul pentru unu bilet. Acestia vor putea sa-l achite in urmatoarele 48 de ore, potrivit London Stock.

SUA aloca 5,6 milioane de dolari pentru infrastructura militara din Romania. Doua baze aeriene vor fi modernizate anul viitor

Statele Unite au aprobat suplimentarea cu 5,6 milioane de dolari a fondurilor destinate modernizarii infrastructurii militare din Romania.

America aloca 5,6 milioane de dolari pentru infrastructura militara din Romania. Doua baze aeriene vor fi modernizate anul viitor

Statele Unite au aprobat suplimentarea cu 5,6 milioane de dolari a fondurilor destinate modernizarii infrastructurii militare din Romania.

Intersectie din Romania unica in Europa. Ce o face atat de importanta (FOTO)

O intersectie din Romania este unica in Europa printr-un detaliu aparte. Aceasta se afla in judetul Cluj si este locul unde se intalnesc sapte strazi, fapt care o face atat de.

Valoarea tranzactiilor imobiliare din Romania a crescut cu 43% in primul semestru

Piata tranzactiilor de investitii din Romania a crescut cu 43% in prima jumatate a acestui an, atingand o valoare de aproximativ 530 de milioane de euro, fiind impulsionata in special de tranzactiile cu portofolii de retail, potrivit unui studiu realizat de Cushman and Wakefield Echinox.

Vesti proaste de la TAROM. in ce situatie se afla principala companie aeriana din Romania

Compania TAROM se afla in cadere libera. La sfarsitul lunii iunie, principala companie aeriana din Romania inregistrase pierderi de peste 104 milioane de lei, de patru ori mai mari fata de.

Un oras din Romania va interzice magazinele second-hand, casele de amanet si salile de jocuri de noroc

Decizie inedita luata de un oras din Romania. Pentru a atrage cat mai multi vizitatori, dar si pentru a stimula dezvoltarea economic a orasului, primaria din Oradea intentioneaza sa adopte o serie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )