Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cetatenii statelor UE vor putea intra in Marea Britanie fara viza, dar nu vor avea drept de munca

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cetatenii statelor UE vor putea intra in Marea Britanie fara viza, dar nu vor avea drept de munca

Cetatenii statelor membre Uniunii Europene vor putea intra fara viza in Marea Britanie dupa Brexit, dar vor putea munci doar daca vor indeplini noile conditii care ridica restrictii in fata imigrantilor, potrivit The Guardian. continuă pe Ziarul Bursa

Brexit: Cetatenii din Romania si celelalte state UE vor putea intra in Marea Britanie fara viza, dar vor dobandi mai greu dreptul la munca

Cetatenii statelor membre UE vor putea intra fara viza in Marea Britanie dupa Brexit, dar vor putea munci doar daca vor indeplini noile conditii care ridica restrictii in fata imigrantilor, anunta The Guardian, citand un document guvernamental.

Cetatenii europeni vor putea intra fara viza in Marea Britanie si dupa Brexit, dar se va produce o schimbare

Cetatenii statelor UE vor putea intra fara viza in Marea Britanie si dupa Brexit, dar vor putea munci doar daca vor indeplini anumite conditii noi, se arata intr-un document guvernamental,.

Romanii, in Marea Britanie fara vize dupa BREXIT

Cetatenii statelor membre UE, printre care si romanii, vor putea intra fara vizain Marea Britanie dupa Brexit, dar vor putea munci doar daca vor indeplini noile conditii care ridica.

Cetatenii din UE vor putea intra fara viza in Marea Britanie chiar si dupa Brexit, anunta Londra

Guvernul britanic intentioneaza sa mentina calatoriile fara vize in Marea Britanie pentru cetatenii din Uniunea Europeana, chiar si dupa Brexit, iar planurile pentru sistemul britanic de imigrare urmeaza sa fie prezentate in toamna.

Numarul cetatenilor din UE care lucreaza in Marea Britanie a ajuns la un nivel record, dupa valul de lucratori din Romania si Bulgaria

Numarul cetatenilor din Uniunea Europeana care lucreaza in Marea Britanie a atins un nivel record, pe fondul unei cresteri semnificative a numarului de bulgari si romani care si-au gasit locuri de munca in tara insulara.

Explozie langa un aeroport din Marea Britanie (FOTO)

O explozie a avut loc, miercuri, langa aeroportul Southend din Marea Britanie. Pompierii se lupta cu un incendiu dupa o explozie la un hangar de aeronave de la aeroportul din Essex. Brigada de pompieri a.

Marea Britanie nu se va angaja sa faca factura Brexit pana in octombrie

David Davis, secretar al Brexit, a declarat ca Marea Britanie nu se va angaja la un proiect de lege Brexit la summit-ul UE din octombrie, potrivit agentiei de stiri Politico. Vorbind astazi la BBC inainte de publicarea planului uniunii vamale al Marii Britanii, Davis a spus ca UE a avut un timp dificil in timpul negocierilor in vederea justificarii legale a proiectului de divort al Angliei.

Marea Britanie nu se va angaja sa faca factura Brexit pana in octombrie

David Davis, secretar al Brexit, a declarat ca Marea Britanie nu se va angaja la un proiect de lege Brexit la summit-ul UE din octombrie, potrivit agentiei de stiri Politico.

Marea Britanie dezvaluie un plan de uniune vamala temporara cu UE

Marea Britanie va incerca sa mentina accesul la uniunea vamala timp de mai multi ani dupa Brexit. Guvernul a dezvaluit intentia de a continua cu regimul vamal actual pentru cel putin trei ani dupa ce tara va parasi UE in 2019, potrivit Evening Standard.

Anuntul facut de Wizz Air: Clientii vor putea bloca pretul unui bilet, urmand sa il achizitioneze mai tarziu

Compania aeriana low-cost, Wizz Air, a lansat serviciul Fare Lock, care permite clientilor sa blocheze pretul pentru unu bilet. Acestia vor putea sa-l achite in urmatoarele 48 de ore, potrivit London Stock.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )