Libnet.ro
UNICEF

08:31

Cand vine vorba despre acoperitii din PSD, Liviu Dragnea are memorie scurta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cand vine vorba despre acoperitii din PSD, Liviu Dragnea are memorie scurta

Institutiile statului au reactionat prompt la acuzatiile aduse in spatiul public de Liviu Dragnea, presedintele PSD, edilului municipiului Iasi, Mihai Chirica, in sensul ca acesta din urma ar fi omul SIE. continuă pe Ziarul Bursa

Premierul Sorin Grindeanu, despre relatia cu seful PSD, Liviu Dragnea: Se bazeaza pe respect. Nu pot sa nu remarc ca cineva doreste sa intretina in mod voit aceasta asa-zisa tensiune intre noi

Premierul Sorin Grindeanu a negat, joi, ca relatia cu seful PSD, Liviu Dragnea, ar fi una tensionata. in schimb, seful Executivului a subliniat ca exista persoane care doresc sa intretina in mod voit o asa-zisa tensiune.

Sinteza zilei. Cand vor avea romanii mai multi bani? Liviu Dragnea explica

Presedintele PSD Liviu Dragnea a vorbit in emisiunea Sinteza zilei, moderata de Mihai Gadea, despre Legea salarizarii si a explicat care va fi exact parcursul acesteia. Mai mult, Liviu.

Marea Britanie: Trafalgar Square evacuata si blocata de politisti inarmati. Politia anunta ca nu este vorba despre un incident terorist

Trafalgar Square a fost evacuata joi dupa-amiaza, iar politia armata a blocat intrarea in acest loc emblematic, scrie Express. co. uk, insa politia metropolitana a anuntat ca nu este vorba despre un incident terorist, scrie Reuters.

Klaus Iohannis a reactionat pe tema crizei din PSD

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat pe tema crizei din PSD. Seful statului a spus ca nu a fost informat despre o posibila schimbare a premierului. Sunt convins ca daca ar fi ceva serios, ar veni.

Sef din PSD, despre situatia din partid: Daca ar fi dupa mine, l-as remania azi

Codrin Stefanescu, secretar general adjunct al PSD, a spus miercuri, la Antena 3, ca daca ar fi dupa el, l-ar remania azi pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Vorbind despre codurile penale,.

Am depus DEMISIA iN ALB la partid. Lia Olguta Vasilescu, anunt de ultima ora despre functia din guvern

Prezenta in emisiunea Dosar de Politician, Lia Olguta Vasilescu a facut o dezvaluire surprinzatoare despre pozitia ei de ministrul al Muncii in guvern si anume ca si-a depus demisia.

Am depus DEMISIA iN ALB la partid! Lia Olguta Vasilescu, anunt de ultima ora despre functia din guvern

Prezenta in emisiunea Dosar de Politician, Lia Olguta Vasilescu a facut o dezvaluire surprinzatoare despre pozitia ei de ministrul al Muncii in guvern si anume ca si-a depus demisia.

VIDEO Nicusor Dan despre demisia din USR: Nu poti sa activezi intr-un partid care are o pozitie oficiala in contradictie cu convingerile tale intime/ PLUS: Cine va avea ultimul cuvant in USR pe tema familiei traditionale

Fostul lider USR, Nicusor Dan, care a demisionat joi, 1 iunie din partid din cauza ca un for de conducere a votat impotriva modificarii Constitutiei in sensul redefinirii familiei ca uniune intre un barbat si o femeie, sustine ca se asteapta ca un for superior al partidului, Comitetul Politic programat pe data de 17 iunie, sa intoarca decizia Biroului National. Dan spune ca prin votul de miercuri seara USR s-a inscris pe linia progresista, in conditiile in care ar fi garantat in calitate de lider ca in partid e loc atat pentru progresisti, cat si pentru conservatori. Intre timp insa, USR Suceava a cerut declansarea unui referendum intern, despre care Nicusor Dan a admis ca va avea ultimul cuvant in transarea disputei referitoare la pozitia partidului fata de demersul Coalitiei pentru Familie. De ce a apelat Nicusor Dan la solutia demisie la cateva spatmani dupa ce a fost ales din nou liderul partidului si cum raspunde la acuzatia ca incearca sa-si impuna pentru a doua oare punctul de vedere prin santaj politic.

Berceanu, despre campania din 2009: Tot Doljul era un Geoana de la un capat la altul. Oprea dadea ordine. Spre final, Geoana era cu Mihaela, dragostea mea!, iar in sediul PDL plangeau cu totii. Doar Videanu era mai vesel

Fostul lider PDL Radu Berceanu s-a prezentat pana la urma la audieri in comisia ce ancheteaza alegerile din 2009, desi, initial, a anuntat ca nu vrea sa vina, pentru ca nu-i plateste nimeni.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )