Libnet.ro
UNICEF

21:45

Sef din PSD, despre situatia din partid: Daca ar fi dupa mine, l-as remania azi

Antena3 Antena3,
Sef din PSD, despre situatia din partid: Daca ar fi dupa mine, l-as remania azi

Codrin Stefanescu, secretar general adjunct al PSD, a spus miercuri, la Antena 3, ca daca ar fi dupa el, l-ar remania azi pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Vorbind despre codurile penale,. continuă pe Antena3

Premierul Grindeanu raspunde criticilor din PSD: Adversarii sunt in afara partidului

Premierul Sorin Grindeanu raspunde valului de critici venit chiar din PSD. A fi prim-ministru reprezinta o raspundere imensa, pe care o iau in serios in fiecare secunda, de cand PSD mi-a.

Vicepresedintele PSD, despre retragerea sprijinului premierului Grindeanu: Tehnic, se poate orice

Claudiu Manda, vicepresedintele PSD, a declarat, marti, intrebat daca exista posibilitatea retragerii sprijinului politic pentru premierul Sorin Grindeanu, ca tehnic se poate orice, insa urmeaza ca, in urma unei analize, sa se vada daca implementarea programului de guvernare a fost intarziata sau nu,.

Claudiu Manda, senator PSD, despre o eventuala retragere a sprijinului politic pentru Guvernul Grindeanu: Tehnic se poate orice

Senatorul PSD Claudiu Manda, care este si vicepresedinte al Senatului, a comentat, marti, posibilitatea unei eventuale retrageri a sprijinului politic pentru Cabinetul Grindeanu.

Liviu Dragnea are memoria scurta. Seful PSD, despre ancheta Rise Project: Nu mai tin minte ce am scris pe Whatsapp

Liviu Dragnea se dovedeste a avea memorie scurta cand este pus in fata unor intrebari incomode. Presedintele PSD a afirmat marti in fata presei ca nu isi aminteste de convorbirile.

Fost sef din Administratia Finantelor Publice, gasit mort in piscina vilei sale

Fostul sef al Biroului de control fiscal al Administratiei Finantelor Publice Beirus, Liviu Dulca, a fost gasit fara suflare sambata seara, in piscina din curtea vilei sale, potrivit.

Scandalul din PSD continua. Victor Ponta o aseamana pe Firea cu Traian Basescu: Tot ce nu era el in stare sa faca la Primarie dadea vina pe Guvern

Victor Ponta intervine in scandalul din interiorul PSD dintre Gabriela Firea si Sorin Grindeanu. Dupa ce primarul general l-a acuzat pe premier de proasta comunicare si de atitudine negativa la adresa.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )