Libnet.ro
UNICEF

10:30

Carmen Dan nu REGRETA plecarea lui Tudose: Am facut ce trebuia sa fac

B1 B1,
Carmen Dan nu REGRETA plecarea lui Tudose: Am facut ce trebuia sa fac

Carmen Dan a declarat, la finalul sedintei CEx, ca a facut ce trebuia sa faca, ea fiind considerata principalul motiv pentru care s-a declansat o criza in PSD. Ministrul i-a cerut fostului premier. continuă pe B1

Badalau: Ce s-a intamplat intre Tudose si Carmen Dan este foarte grav. E clar ca unul dintre ei trebuie sa plece / Pledez pentru functionarea mai departe cu un guvern Tudose, care a functionat bine

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a declarat duminica seara, intr-o emisiune la Antena 3, ca scandalul public generat de conflictul dintre premierul Mihai Tudose si ministrul de Interne, Carmen Dan, este un lucru foarte grav si a afirmat ca e clar ca unul dintre ei trebuie sa plece. Intrebat pentru ce solutie va pleda in sedinta Comitetului Executiv de luni pentru detensionarea situatiei din partid, Badalau a spus ca vrea cere o solutie de intelepciune si maturitate, pentru a putea functiona mai departe cu un guvern Tudose care a functionat bine. Emisiunea este in desfasurare.

Victor Ponta, scenariu inaintea sedintei CExN: Ori Carmen Dan, ori Mihai Tudose

Fostul premier Victor Ponta a afirmat ca in cadrul CExN este vorba despre o miza mare. Luni se va face o alegere: ori Carmen Dan pleaca de la MAI si Mihai Tudose ramane premier, ori Carmen Dan.

Trebuia sa plece si Carmen Dan. Sorin Grindeanu INTERVINE in scandalul din PSD

Fostul premier Sorin Grindeanu intervine in scandalul din PSD, acesta incercand sa aiba o pozitie echilibrata. insa, acesta afirma ca ministrul Carmen Dan trebuia sa plece.

Deputatul Catalin Radulescu (PSD): Bravo, Carmen Dan, sah mat! Solicit CEX al partidului retragerea sprijinului politic pentru echipa Tudose-Ciolacu

Bravo, Carmen Dan, sah mat!Ca membru vechi, al partidului meu, PSD, solicit intrunirea de urgenta a CEX -ului, pentru a hotari, daca , dupa iesirea necontrolata si nestatutara a premierului Tudose, mai sustinem echipa Tudose -Ciolacu la guvernare , si daca dupa iesirile repetate in mass- media, contrare pozitiilor partidului, si insubordonarea fata de deciziile partidului , mai pot fi mentinuti in functie, a scris pe contul sau de Facebook deputatul PSD Catalin Radulescu.

Niculae Badalau spune ca in CEX trebuie sa se decida cine pleaca - premierul Tudose sau ministrul Carmen Dan: Este clar ca unul dintre ei trebuie sa plece

Presedintele executiv PSD, Niculae Badalau, spune ca in sedinta de luni a Comitetului Executiv National trebuie sa se decida cine pleaca - premierul Mihai Tudose sau ministrul de Interne, Carmen Dan. Este clar ca unul dintre ei trebuie sa plece, a afirmat Badalau, duminica seara, la Antena 3. Presedintele executiv al PSD a mai aratat ca si premierul a gresit anuntand public ca nu mai poate lucra cu ministrul de Interne.

Fost ministru al PSD, mesaj pentru colegii sai: Tudose are tot dreptul sa-i ceara demisia lui Carmen Dan

Nicolae Banicioiu, fost ministru al Sanatatii in Guvernul Ponta, a declarat, la Realitatea TV, faptul ca premierul Mihai Tudose are tot dreptul sa-i ceara demisia lui Carmen Dan din functia de ministru, indiferent daca le place sau nu unor colegi din partid.

Basescu, despre razboiul Carmen Dan-Mihai Tudose: Romania e sfasiata de hienele PSD

Traian Basescu a reactionat la razboiul dintre Carmen Dan si Mihai Tudose pe pagina sa de Facebook, sustinand ca PSD a devenit un risc pentru Romania. Romania sfasiata de.

Liviu Dragnea va fi istorie in PSD. Catalin Ivan, previziuni sumbre dupa scandalul intre Tudose si Carmen Dan

Europarlamentarul PSD Catalin Ivan intervine in scandalul momentului provocat de cererea premierului ca ministrul de Interne sa demisioneze si de refuzul lui Carmen Dan de a face acest gest. Acesta afirma.

Liviu Dragnea VA FI ISTORIE in PSD. Catalin Ivan, previziuni sumbre dupa scandalul intre Tudose si Carmen Dan

Europarlamentarul PSD Catalin Ivan intervine in scandalul momentului provocat de cererea premierului ca ministrul de Interne sa demisioneze si de refuzul lui Carmen Dan de a face acest gest. Acesta afirma.

inca un lider important din PSD sare in apararea lui Carmen Dan

Razboiul din cadrul Guvernului, dintre premierul Mihai Tudose si ministrul de Interne, Carmen Dan, a tulburat cu siguranta apele in interiorul principalului partid de guvernamant. Potrivit.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )