Libnet.ro
UNICEF

00:07

Basescu, despre razboiul Carmen Dan-Mihai Tudose: Romania e sfasiata de hienele PSD

Antena3 Antena3,
Basescu, despre razboiul Carmen Dan-Mihai Tudose: Romania e sfasiata de hienele PSD

Traian Basescu a reactionat la razboiul dintre Carmen Dan si Mihai Tudose pe pagina sa de Facebook, sustinand ca PSD a devenit un risc pentru Romania. Romania sfasiata de. continuă pe Antena3

Basescu:Doamna ministru Carmen Dan, dati o lectie lui Dragnea si lui Tudose si demisionati

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, i-a transmis miercuri seara pe Facebook lui Mihai Tudose ca a da batalia cu Dragnea prin umilirea unui ministru nu este demn pentru un Prim Ministru, recomandandu-i acestuia din urma sa ceara revocarea lui Carmen Dan in mod institutional.

Politic show:Basescu: Doamna ministru Carmen Dan, dati o lectie lui Dragnea si lui Tudose si demisionati;Cat de penibila e Opozitia. PNL nu vrea sa semneze contestatia USR pe legile Justitiei

Oprisan: Dragnea a uitat sa se mai consulte cu colegii de partid in anumite decizii. Presedintele Consiliului Judetean. Tudose, ministrilor: Sa dea Dumnezeu sa avem un an rodnic, ca linistit in mod cert nu va fi!. Declaratia zilei vine de.

Palatul Victoria si Teoria maimutelor. Basescu, despre Tudose si Grindeanu: Nu-i suspectati de prea multa inteligenta (VIDEO)

Liviu Dragnea este innebunit dupa putere, dar va deveni tot mai slab, atat in partid, cat si in relatie cu Guvernul, a declarat Traian Basescu, pentru B1 TV. in opinia sa, nici Tud.

Traian Basescu, despre cererea de autonomie a Tinutului Secuiesc: Cei trei lideri se pozitioneaza la ordinul lui Viktor Orban care ii finanteaza (VIDEO)

Cele trei formatiuni magiare din Romania UDMR, PPMT si PCM) au semnat o rezolutie in care vorbesc despre obtinerea autonomiei Tinutului Secuiesc. Detalii AICI) Acest al liderilor maghiari din.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )