Libnet.ro
UNICEF

13:46

CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI.Mesajul Jandarmeriei pentru enoriasi: Este nevoie ca oamenii sa manifeste intelegeresi sa nu se creeze incidente nedorite

Antena3 Antena3,
CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI.Mesajul Jandarmeriei pentru enoriasi: Este nevoie ca oamenii sa manifeste intelegeresi sa nu se creeze incidente nedorite

Purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Bucuresti, Georgian Enache, a transmis un mesaj, dupa ce situatia de la Catedrala Mantuirii Neamului a scapat de sub. continuă pe Antena3

E haos la Catedrala Mantuirii Neamului. imbranceli intre enoriasi si jandarmi - VIDEO

E haos la Catedrala Mantuirii Neamului. Au fost imbranceli intre enoriasi si jandarmi. Mai multe credinciosi au cazut pe treptele Catedralei. Echipajele pompierilor SMURD prezente la slujba de.

CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI. Amenda pentru constructorul Catedralei Mantuirii Neamului

Constructorul Catedralei Mantuirii Neamului a primit o amenda de 10. 000 de lei pentru incalcarea normelor de securitate la incendiu de la ISU Bucuresti - Ilfov.

VIORICA DANCILA: Catedrala Mantuirii Neamului, mandrie pentru sufletul romanilor

Realizarea Catedralei Mantuirii Neamului este realizarea romanilor si a Romaniei, a afirmat astazi premierul Viorica Dancila, ea precizand ca ne putem mandri cu acest proiect pe care trebuie sa-l poarte in suflet toti cetatenii acestei tari.

Catedrala Mantuirii Neamului, sfintita fara aviz de la ISU. Este ilegala punerea in functiune a unei cladiri aflate in stadiu de executie

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) nu a dat aviz pentru inaugurarea Catedralei Mantuirii Neamului, la slujba de sfintire a lacasului, care va avea loc duminica dimineata, fiind asteptati 30. 000 de credinciosi, scrie Recorder. Astfel, inaugurarea Catedralei este in afara legii.

CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI.ISU, noi detalii referitoare la siguranta cetatenilor la sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului

Catedrala Mantuirii Neamului nu are autorizatie pentru siguranta la incendiu, intrucat constructia nu este finalizata, precizeaza sambata ISU Bucuresti-Ilfov.

Gratiela Gavrilescu, despre Catedrala Mantuirii Neamului: Este un semn de unitate nationala

Vicepremierul si ministru al Mediului, Gratiela Gavrilescu, afirma ca romanii meritau o catedrala precum aceea a Mantuirii Neamului, ridicarea acesteia constituindu-se intr-un.

Cum arata acum Catedrala Mantuirii Neamului. Imagini din interior cu o zi inainte de sfintire. FOTO

Catedrala Mantuirii Neamului va fi sfintita pe 25 noiembrie, in prezenta a sute de invitati. Catedrala Mantuirii Neamului este construita in proportie de 96%, in cee.

SFINTIRE CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI. Cum arata Catedrala Mantuirii Neamului cu cateva zile inainte de sfintire

SFINTIRE CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI Catedrala Nationala, unul dintre marile proiecte ale Romaniei, va fi sfintita peste cateva zile in contextul celebrarii a 100 ani de la Marea Unire din 1918. Pentru a.

Catedrala Mantuirii Neamului este dotata cu patru buncare antiatomice

Catedrala Mantuirii Neamul este dotata, la subsolul cladirii, cu patru buncare antiatomice. Totodata, are opt lifturi, doua sali polivalente dotate cu altare, care vor functiona ca biserici: una la 16 metri.

SFINTIRE CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI. Traficul este restrictionat in Capitala. Care sunt rutele ocolitoare

Numerosi credinciosi din tara si de peste hotare sunt asteptati duminica la Slujba de Sfintire a Catedralei Nationale, la care, alaturi de Patriarhul Daniel, va.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )