Libnet.ro
UNICEF

13:46

Cateva dintre cele mai importante noutati cu care vine Apple la WWDC 2015

Playtech Playtech,
Cateva dintre cele mai importante noutati cu care vine Apple la WWDC 2015

Pe 8 iunie are loc discursul inaugural pentru WWDC 2015, seria de conferinte Apple, care marcheaza debutul de noi versiuni software ale companiei in fiecare an. in 2015, asteptam iOS 9 si o noua versiune de OS X, precum si alte noutati. O privire asupra iOS 9 Urmatoarea lansare iOS nu va implica tablete si [] Cateva dintre cele mai importante noutati cu care vine Apple la WWDC 2015 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

LG G Watch R, unul dintre cele mai apreciate smartwatch-uri, dispare de pe piata

In marea de smartwatch-uri lansate anul trecut, nu multe au fost in stare sa se faca remarcate. Moto 360 este bijuteria coroanei Android Wear, dar un ceas complet rotund de la LG a reusit sa castige popularitate printre pasionatii de gadgeturi. LG G Watch R a reusit sa se remarce printr-un aspect sport, masculin, dar [] LG G Watch R, unul dintre cele mai apreciate smartwatch-uri, dispare de pe piata Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Stirea ca premierul Victor Ponta a fost chemat la DNA a facut inconjurul lumii: Ce scriu cele mai importante publicatii straine

Stirea ca premierul Victor Ponta are calitatea de suspect in dosarul senatorului Dan Sova a facut inconjurul lumii. Publicatiile straine relateaza pe larg acuzatiile pe care procurorii DNA i le aduc sefului.

Horia Roman- Patapievici: Cele mai importante lucruri nu se vad

Lansarea volumului Partea nevazuta decide totul de Horia-Roman Patapievici, bestseller Bookfest 2015, a avut loc joi la Libraria Humanitas de la Cismigiu. Autorul Horia-Roman Patapievici, filosoful Gabriel Liiceanu si criticul Dan C. Mihailescu au participat la lansare. Tot sensul vietii noastre poate fi gandit ca o aducere la vizibilitate, prin felul nostru de a vedea, a partii de nevazut din lume si din fiecare, spunea H. Patapievici.

Emisiunile televiziunilor Intact, audiente de top de la inceputul anului pe cele mai importante segmente orare

Peste 10 milioane 600 de mii de romani au urmarit emisiunile televiziunilor Intact, timp de cel putin un minut, la nivel national, pe intreaga zi, de la inceputul anului. Antenele au dominat la audiente cinci din.

Henri Coanda, omul care a revolutionat transportul: de la primul avion cu reactie la trenul tubular

In data de 7 iunie, in urma cu 129 de ani, se nastea Henri Coanda, cel care avea sa devina una dintre cele mai importante personalitati romane. Nascut la Bucuresti in 1886, Henri Coanda a fost fiul lui Constantin Coanda, un fost prim-ministru al Romaniei, si al Aidei Danet, fiica unui reputat doctor francez. Geniul [] Henri Coanda, omul care a revolutionat transportul: de la primul avion cu reactie la trenul tubular Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Mesaje ascunsein muzica: cele mai cunoscute piese cu mesaje subliminale

Mesaje ascunse in muzica. Rockul este adeseori asociat consumului de droguri sau de alcool si, nu de putine ori, a fost catalogat drept muzica diavolului din cauza mesajelor subliminale transmise prin versurile pieselor. Formatiile Queen si The Beatles sunt doar doua dintre numele grele ale industriei muzicii rock care au fost acuzate ca ar ascunde mesaje sataniste in versurile unora dintre cele mai faimoase cantece ale lor.

Unul dintre cele mai controversate filme ale Epocii de Aur a trecut de cenzura pentru caElena Ceausescu a adormit. Relatia lui Mircea Daneliuc cu cenzura

Cenzura comunista a provocat situatii hilare in cinematografia romanesca. Protagonisul uneia dintre acestea a fost regizorul Mircea Daneliuc72 de ani). Dupa ce a terminat unul dintre filmele sale, Editie speciala, a carui actiune se petrece in perioada perioada interbelica, regizorul a fost intrebat: Unde sunt comunistii? Trebuie sa introducem comunistii. Un alt film a trecut de ultimul filtru, Elena Ceausescu, pentru ca tovarasa a adormit.

Reuters: Prim-ministrul uneia dintre cele mai sarace si corupte tari din UE, Victor Ponta, este urmarit penal pentru fals si spalare de bani

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au anuntat, vineri, ca prim-ministrul Victor Ponta a fost pus sub urmarire penala pentru mai multe fapte de coruptie. Presedintele Klaus Iohannis a cerut demisia lui Victor Ponta. Evenimentele de astazi nu au ramas fara ecou in presa internationala.

Cele mai frumoase locuri din Iordania, cealalta Tara Sfanta: cetatea Petra, una dintre Minunile Lumii, Wadi Rum, orasul antic Jerash si Marea Moarta

Toata lumea stie ca Israelul este Pamantul Fagaduintei, insa putini stiu ca mare parte din evenimentele descrise in Biblie se petrec, de fapt, in Iordania. Aceeasi Iordania unde se gaseste Petra, una dintre cele sapte minuni ale lumii moderne, cea in care Alexandru cel Mare a infiintat celebrul oras Jerash sau unde a luptat legendarul colonel Lawrence al Arabiei.

Cele mai bune orase pentru biciclisti. Destinatii care ofera conditii ideale pentru mersul pe doua roti

Cele mai bune orase pentru biciclisti. Chiar daca acasa nu au deocamdata cele mai bune conditii de mers cu bicicleta, romanii trebuie sa stie ca exista multe orase europene unde pot merge in vacanta si isi pot lua fara probleme si bicicleta. Aceste destinatii ofera cele mai bune conditii pentru biciclisti.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )