Libnet.ro
UNICEF

01:05

Caz ciudat in Statele Unite: un barbat pentru care familia pregatea funeraliile a aparut la un gratar

Adevărul Adevărul,
Caz ciudat in Statele Unite: un barbat pentru care familia pregatea funeraliile a aparut la un gratar

Doua surori din Chicago, statul Illinois, au avut surpriza sa-si intalneasca fratele la un gratar, desi ii pregateau funeraliile. Acum acuza politia si medicii de neglijenta. continuă pe Adevărul

Archie, fiul lui Meghan Markle si al Printului Harry, botezat pe 6 iulie. Motivul pentru care regina va lipsi

Primul copil al cuplului ducilor de Sussex va urma sa fie botezat pe 6 iulie. Din pacate, Regina nu a putea fi prezenta. Care este motivul? De ce va lipsi Regina de la botezul fiului ducilor de Sussex? Primul copil al cuplului format din Meghan Markle si Printul Harry va fi botezat sambata, 6 iulie.

VIDEO Momentul in care un barbat se razbuna pe fratele sau, care si-a ucis propriul copil

Un barbat a fost condamnat in Statele Unite pentru ca si-a ucis copilul. Imediat dupa pronuntarea sentintei, fratele sau s-a razbunat pe cel care i-a ucis nepotul, arata imaginile surprinse in sala de judecata, scriu Newsweek si WEVV.

Casa groazei in Statele Unite: o mama si-a abuzat copiii si i-a fortat sa priveasca cum a fiert de vii catelusii familiei

O femeie din New Mexico si-a batut brutal cei 15 copii si i-a fortat sa priveasca cum a fiert de vii puii cateluseilor care tocmai fatase. Ulterior a impuscat si cainele. Autoritatiile au.

Ramona Bruynseels, fata in fata cu Mihai Gadea si Mircea Badea. Adevaratul motiv pentru care candideaza la presedintie

Ramona Ioana Bruynseels, candidata Partidului Puterii Umaniste, si-a lansat duminica oficial inscrierea in cursa pentru prezidentiale. Prezenta in editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei, Ramona.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )