Libnet.ro
UNICEF

13:46

CBRE: Impactul COVID-19 asupra unor sectoare ale pietei imobiliare va fi pe termen scurt

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CBRE: Impactul COVID-19 asupra unor sectoare ale pietei imobiliare va fi pe termen scurt

Impactul COVID-19 va fi negativ pe un termen scurt asupra unor anumite sectoare ale pietei imobiliare comerciale din Europa, cu conditia insa ca focarul sa fie controlat intr-un interval de timp rezonabil, considera Anthony Selman, Head of Investment Properties CEE, in cadrul companiei de consultanta imobiliara CBRE Romania. continuă pe Ziarul Bursa

Mediul de afaceri romanesc solicita sprijin economic pentru impactul coronavirusului asupra activitatilor

Ca urmare a intensificarii efectelor virusului COVID-19 in Europa si a masurilor luate pentru a limita raspandirea, CNIPMMR a primit o serie de informatii de la membrii sai care indica deja un impact in crestere asupra anumitor sectoare ale economiei,.

Seful DNA: Practica judiciara a fost influentata in 2019 de efectele unor decizii ale Curtii Constitutionale, care au dus in multe cazuri la dezincriminarea unor fapte

Practica judiciara a fost influentata in 2019 de efectele unor decizii ale Curtii Constitutionale care au dus in multe cazuri la dezincriminarea unor fapte, excluderea de catre instantele judecatoresti a unor probe si la rejudecarea unor dosare in care existau decizii definitive, a declarat, luni, noul sef al DNA, Crin Bologa. Potrivit acestuia, in 2019 capacitatea de rezistenta a DNA a fost pusa la incercare.

Mai multe atacuri efectuate asupra unor localitati lasa zeci de morti in urma

Cel putin 43 de persoane au fost ucise de autori inca necunoscuti intr-un atac efectuat, duminica,asupra mai multor sate din Burkina Faso, arataReuters. Potrivit autoritatilor, atacurile au vizat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2389 seconds )