Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai scumpa pictura din lume- Salvador Mundi, opera atribuita lui Leonardo da Vinci - ar putea fi creatia lui Bernardino Luini, sustine un cercetator n istoria artei de la Oxford

Hotnews Hotnews,
 Cea mai scumpa pictura din lume- Salvador Mundi, opera atribuita lui Leonardo da Vinci - ar putea fi creatia lui Bernardino Luini, sustine un cercetator n istoria artei de la Oxford

Istoric al artei specializat in opera lui da Vinci, Matthew Landrus sustine ca pictura cumparata anul trecut la pretul record de 450,3 milioane de dolari, Salvador Mundi, este in mare parte opera lui Bernardino Luini, un ucenic in atelierele italiene renascentiste. Landrus crede ca doar 20-30% din pictura i se poate atribui lui Leonardo da Vinci, scrieCNN. continuă pe Hotnews

Topul celor mai sigure tari din lume. Locul pe care il ocupa Romania

Cele mai sigure tari din lume au fost dezvaluite in Indicele Global al Pacii pentru 2018, iar Romania se afla in top 25. Raportul anual, publicat de Insitutul pentru Economie si Pace, a clasat 163 de tari.

TRAGEDIE fara sfarsit in lumea MANELELOR: Adio, FLORIN SALAM! Fanii primesc cea mai TRISTA VESTE! Din pacate e adevarat

Dupa ce a avut probleme serioase de sanatate, celebrul manelist Florin Salam primeste cea mai grea lovitura. Potrivit unor zvonuri, Roxana Dobre l-ar fi parasit definitiv si ar fi plecat din locuinta.

Parlamentul, cea mai mare banca din Romania? Dezvaluiri uluitoare

Parlamentul s-a transformat intr-una dintre cele mai mari banci. O raita prin declaratiile de avere ale alesilor arata sumele incredibil de mari pe care acestia le-au dat cu imprumut cu.

WTA: Simona Halep, lider mondial pentru a 40-a saptamna; Mihaela Buzarnescu (20 WTA), cea mai buna clasare a carierei

Simona Halep a inceput a 40-a saptamana din pozitia de lider mondial, romanca avand un avans de 851 de puncte fata de daneza Caroline Wozniacki, ocupanta locului doi in clasamentul WTA. invingatoare la San Jose, Mihaela Buzarnescu a facut un salt de patru pozitii si a ajuns pe locul 20 WTA, aceasta fiind cea mai buna clasare din cariera jucatoarei de 30 de ani.

Cati romani au in acest moment cetatenie germana. Romania furnizeaza de departe cea mai mare comunitate din Balcani

Statisticile oficiale releva faptul ca din cei 19,3 milioane de germani care provin din alte tari, 2,6 milioane au venit din zona Balcanilor. Romania ocupa, de departe, primul loc la numarul refugiatilor proveniti din tari din Balcani.

FOTO Templul Kailasa, cea mai mare constructie monolitica din lume, facuta intr-un munte si intrata in patrimoniul mondial

Cum a putut omenirea, cu mult timp in urma, sa construiasca structuri enorme este o intrebare careia oamenii de stiinta n-au reusit inca sa-i dea un raspunde satisfacator.

Cea mai prestigioasa medalie pentru matematica a fost furata! Ce informatii au autoritatiile

O medalie considerata ca fiind cea mai prestigioasa din lume pentru matematica a fost furata de la un profesor din Cambridge la doar o jumatate de ora dupa ce acesta a fost distins cu premiul in Rio de.

FOTO Spectacolul unic al tomatelor. Festivalul creat special pentru salvarea rosiilor vechi romanesti si aducerea in tara a celor mai gustoase soiuri din lume

Reprezentantii Statiunii de Cercetare din Buzau au un proiect pentru salvarea soiurilor romanesti de tomate aducerea in Romania a varietatilor celor mai gustoase si productive din lume. Au lansat un festival international dedicat reginei legumelor, tomata, la care producatori din toata tara si strainatate fac schimb de experienta si de produse. O suta de legumicultori au fost prezenti la prima editie.

Implant sau proteza dentara? Cum facem cea mai buna alegere

Daca suntem in situatia de a alege intre implant sau proteza dentara trebuie sa le cunoastem avantajele si dezavantajele ca sa luam cea mai buna decizie.

ANPC - cea mai dura sanctiune luata vreodata impotriva bancilor

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) pregateste cea mai dura sanctiune pe care a luat-o vreodata impotriva bancilor, ne-au spus surse din piata, precizand: Este ceva nemaiauzit. Se lasa cu penal pentru fals, restituire de dobanzi depasind suta de milioane de euro) si desfiintarea tuturor cesiunilor facute catre entitati care nu sunt banci.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )