Libnet.ro
UNICEF

06:45

Cele mai bune glume despre pretul cireselor de pe Internet

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune glume despre pretul cireselor de pe Internet

Numarul glumelor despre cirese care au aparut anul acesta sunt aproape direct proportionale cu pretul fructelor. Noi le-am selectat pe cele mai delicioase si vi le prezentam mai jos. continuă pe Adevărul

Cele mai bune glume despre intalnirea Vioricai Dancila cu Papa Francisc

Intalnirea premierului Romaniei Viorica Dancila cu Papa Francisc a fost prilej de glume printre internauti. Va prezentam cateva dintre cele mai amuzante. Suntem deschisi la sugestii.

Fostul principe Nicolae spune ca relatiile sale cu membrii familiei regale nu sunt cele mai bune si, chiar daca nu are comunicare cu acestia, i va invita la nunta

Fostul principe Nicolae recunoaste ca relatiile cu familia regala nu sunt bune, in continuare, el declarandu-le jurnalistilor joi, cu ocazia unei vizite in judetul Arad de Ziua Regalitatii, ca incearca sa deschida comunicarea cu familia, dar ca nu a mai vorbit cu Majestatea Sa Margareta, custodele Coroanei romane, de la moartea Regelui Mihai, transmite News. ro. Nicolae spune ca va trimite o invitatie pentru fiecare membru al familiei regale pentru nunta sa.

Fostul principe Nicolae spune ca relatiile sale cu membrii familiei regale nu sunt cele mai bune si chiar daca nu vorbeste cu acestia, ii va invita la nunta

Fostul principe Nicolae recunoaste ca relatiile cu familia regala nu sunt bune, in continuare, el declarandu-le jurnalistilor, joi, cu ocazia unei vizite in judetul Arad de Ziua Regalitatii, ca incearca sa deschida comunicarea cu familia, dar ca nu a mai vorbit cu Majestatea Sa Margareta de la moartea Regelui Mihai.

Fostul principe Nicolae: Relatiile mele cu familia regala nu sunt cele mai bune

Fostul principe Nicolae recunoaste ca relatiile cu familia regala nu sunt bune, el declarandu-le jurnalistilor, joi, cu ocazia unei vizite in judetul Arad de Ziua Regalitatii, ca incearca sa deschida.

Topul celor mai norocoase numere la Loto. Cele mai bune combinatii, demonstrate stiintific

Loteria este un joc de noroc, insa exista anumite numere care sunt mai norocoase decat altele, cercetatorii lansand topul celor mai norocoase numere, dar si celor mai ghinioniste. Astfel, oamenii de stiinta.

Serghei Mizil, despre cele mai tari femei din politica

Desi iesita din sfera politicii romanesti, Elena Udrea este inca una dintre cele mai puternice femei din politica, asta sustine celebrul Serghei Mizil. Pe acelasi loc o pune si pe Olguta Vasilescu, actualul.

Tudor Pop (USR) despre sistemele informatice din sanatate: CNAS desfasoara de ani buni una dintre cele mai scumpe, daunatoare si neasumate farse

Casa Nationala de Asigurari de Sanatate desfasoara de ani buni una dintre cele mai scumpe, daunatoare si neasumate farse din Sanatate, scrie, pe pagina sa de Facebook, deputatul USR Tudor Pop, membru al Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor, pe fondul scandalului nefunctionarii, de cateva zile, a sistemelor informatice gestionate de CNAS. Reamintim ca medici de familiie din Bucuresti si Ilfov au protestat, vineri, in fata sediului CNAS din Capitala, neTultumiti de functionarea dezastruoasa a sistemelor informatice.

Influenta tehnologiei asupra industriei financiar bancare. Cele mai recente tendinte in Fintech, blockchain, ICO si cryptomonede, analizate la iCEE.fest

Unul dintre cele mai importante evenimente dedicate transformarilor pe care tehnologia le provoaca in economie, iCEE. fest 2018 aduce din nou in prim plan discutiile despre viitorul banilor si al industriei financiar bancare.

Cum va fi impactata industria financiar bancara de tehnologie? Cele mai recente tendinte n Fintech, blockchain, ICO si cryptomonede sunt analizate n cadrul iCEE.fest 2018

Unul dintre cele mai importante evenimente dedicate transformarilor pe care tehnologia le provoaca in economie, iCEE. fest 2018 aduce din nou in prim plan discutiile despre viitorul banilor si al industriei financiar bancare.

Romanii din Marea Britanie, cele mai multe victime ale exploatarii prin munca

Cel mai recent raport Natura si amploarea exploatarii prin munca in Marea Britanie, realizat de autoritatile britanice, arata ca domeniile in care lucratorii romani sunt cele mai multe victime ale sclaviei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )