Libnet.ro
UNICEF

00:07

China: Noua persoane au fost ranite intr-un atac cu cutitul, produs intr-o gara din orasul Guangzhou

B1 B1,
China: Noua persoane au fost ranite intr-un atac cu cutitul, produs intr-o gara din orasul Guangzhou

Atac intr-o gara din din orasul Guangzhou din sudul Chinei. Noua persoane au fost ranite vineri intr-un atac cu cutitul, informeaza agentia Xinhua, citand politia locala. Un suspect a fost impuscat mortal de. continuă pe B1

Noua persoane au fost ranite intr-un atac cu cutitul intr-o gara din sudul Chinei

Noua persoane au fost ranite vineri dimineata in urma unui atac cu cutitul care a avut loc intr-o gara din orasul Guangzhou din sudul Chinei, a anuntat politia, citata de agentia Xinhua, in pagina electronica.

Ambasadorul american a fost ranit intr-un atac cu o lama de ras

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Coreea de Sud, Mark Lippert 42 de ani), a fost ranit, astazi, la Seul, de un barbat inarmat cu o lama de ras de 25 de centimetri, in timp ce diplomatul participa la o intalnire in centrul capitalei sud-coreene, scrie presa straina.

Ambasadorul american la Seul a fost ranit intr-un atac

Ambasadorul american in Coreea de Sud, Mark Lippert, a fost ranit joi, la Seul, in urma unei agresiuni comise de un barbat de aproximativ 60 de ani, relateaza Washington Times. Mark Lippert a fost agresat cu o lama .

Noua persoane, ranite in urma unui atac cu cutitul, intr-o gara din China

Noua persoane au fost ranite, vineri dimineata, in urma unui atac cu cutitul care a avut loc intr-o gara din orasul Guangzhou din sudul Chinei, a anuntat politia, citata de agentia Xinhua, iconform Mediafax.

Liderul suprem al Iranului, ayatollahul Ali Khamenei, a fost internat intr-un spital din Teheran si se afla in stare critica

Ayatollahul Ali Khamenei, liderul suprem al Iranului a fost internat in stare critica intr-un spital din Teheran, informeaza presa israeliana. in acest moment nu exista informatii oficial despre starea de.

Josep Guardiola a fost implicat intr-un accident usor

Antrenorul echipei Bayern Munchen Josep Guardiola a fost implicat, duminica, intr-un accident usor in capitala Bavariei, a anuntat Gazzetta dello Sport. Tehnicianul spaniol, aflat la volanul unui.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2418 seconds )